11. ledna 2022 • 11:00

Forma v extralize: Smoleňák místo Bohdalky, Sparta měla docela Pech

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
  • Kapitán Mountfieldu HK Radek Smoleňák se raduje z góluKapitán Mountfieldu HK Radek Smoleňák se raduje z góluFOTO: ČTK / Taneček David

    Po prvním odehraném týdnu hokejové Tipsport extraligy v roce 2022 přichází na řadu pravidelný žebříček Formy v extralize podle deníku Sport. Bezpochyby nejvíc to šlo Hradci Králové, novému lídrovi tabulky. Naopak největšímu zadření se ani po zápase tisíciletí v Chomutově neubránil poslední Zlín. Tradiční a nadsázkou odlehčený komentář k výkonům všech extraligových týmů si přečtěte v článku iSport.cz.

  • 15. Zlín

    0 míst

    Vyhraje zápas tisíciletí v Chomutově, složí Kladno. Jenže pak selhal v Olomouci a Rytíři získali tři body, všechno je tam, kde bylo. Hrabat se z 15. místa je stejné, jako spadnout do studně, která má zdi pomatlané sádlem.

  • 14. Plzeň

    - 10 míst

    Od Nového roku Plzeň jenom prohrává. Už jste si zvykali, že se tady začínají servírovat telecí líčka a najednou máte na talíři zase jen točeňák s cibulí. Vypadá to na hodně tuhý boj o první čtyřku.

  • 13. Olomouc

    0 míst

    Takové nemastné neslané. Od Hanáků prostě čekáte ostřejší břitvu. Jenže ta nejdřív málem zlikvidovala gólmana Konráda, teď zas o ní mluví David Krejčí. Jenže o Antošově. Chce to nabrousit i na ledě.

  • 12. Mladá Boleslav

    - 2 místa

    Zklamání sezony. V minulém ročníku hrála většina hráčů na hranici svých možností, tým šlapal, zlepšoval se. Aktuální sezona je jak seriál „Jen počkej zajíci“. Dřív jste se u něj bavili, ale je to pryč.

    Mladá Boleslav - Litvínov: Domácím vzalo gólovou radost video. Kotala puk na branku kopl
    Video se připravuje ...

  • 11. Litvínov

    - 2 místa

    Vladimír Růžička měl utáhnout režim, dohlédnout na disciplínu. Ale pořád je moc hodný, asi to chce zahodit vlídnost a spustit jak v jednom seriálu: „Vás tam koupou jak tuleně ve vířivce, ty vole!“

    Litvínov - Kometa: Gesto fair play Balinskise. Odvolal trest pro Vincoura
    Video se připravuje ...

  • 10. Kladno

    +4 místa

    Když se hraje o záchranu, tak se hraje na krev. Blbý je, když ale vaše vlastní. Když se hráči (Račuk a Dotchin) perou mezi sebou na tréninku, je to fajn, adrenalin se vyplaví ven. Jen lepší by to bylo při těch zápasech.

  • 9. Kometa

    +3 místa

    Omikrone, zákaz vstupu! Anebo jo, ale zapomeň, že se nachomýtneš k Muellerovi, Zaťovičovi a Holíkovi. K trenérům se klidně vetři, ti mohou pracovat na home office, na střídačce už si to Libor ošéfuje.

    Litvínov - Kometa: Mueller rozhodl v závěru prodloužení, 2:3
    Video se připravuje ...

  • 8. Třinec

    -2 místa

    Chodí covid okolo, nedívej se na něho. Kdo se na něj koukne, toho covid bouchne. Ať je to ten nebo ten, PCR test strkám nosem. První v tabulce, první v karanténě s covidem. Jsou vepředu ve všem.

  • 7. Karlovy Vary

    -2 místa

    Ne, ty zatracený Vary zkrátka nepotopíte. Vyhrají vám ve Zlíně, Pardubice donutí nechat na ledě všechno, aby zvrátily manko. V sezoně se zase udrží, otázkou je, co bude za rok po všech klíčových změnách.

  • 6. Liberec

    -3 místa

    Šír, Najman, Rychlovský. Čtvrtá brázda, co má brát soupeři energii a neinkasovat. Tahle trojka teď Tygry posunula gólově aspoň k bodu proti Pardubicím. Radost. Jenže když u toho mazáci mlčí, je to naprd.

  • 5. Sparta

    +6 míst

    Když vám odejde Pech, tak můžete mít docela pech. Sparta začala kalendářní rok velmi dobře, ale první porážku s letopočtem 2022 řídil i její bývalý útočník v dresu Motoru. Na extraligu prostě 38 let není věk.

    Sparta - České Budějovice: Piskáček nachytal Machovského ránou přes celé hřiště, 1:5
    Video se připravuje ...

  • 4. Vítkovice

    +3 místa

    Občas trochu připomínají hrdiny z filmu Slap Shot (Nakládačka). Přes tvrdost se dostávají k zápasům, bodům, k sebevědomí. Jo, prohrály se Spartou, ale zase jí namlátily. To je taky lehce zahřálo...

  • 3. Pardubice

    +5 míst

    Našly recept, aby se tady Anthony Camara cítil jako mlsný pes v řeznictví. Tady salámek, támhle šunčička... Vrací jim to góly a správně loženými emocemi. Dřív jste se báli, aby nepokousal trenéra, ale to je pryč.

    Liberec - Pardubice: Camara s Košťálkem skvěle sehráli přečíslení a rozhodli pro Dynamo, 3:4
    Video se připravuje ...

  • 2. České Budějovice

    0 míst

    Porazili jste Spartu, hurá, dokonce v Praze, dvakrát hurá! Ale bacha, víte, jak to máte po velkých výhrách v téhle sezoně. V dalším kole pak umíte prohrát klidně i s výběrem majitelek jorkšírských teriérů.

  • 1. Mountfield HK

    0 míst

    A víte co? Pojďme uzavřít sázku. Jestli Hradec vyhraje základní část, vrátí Mountfield do reklam kolo štěstí a místo Bohdalky se na lidi bude zubit Radek Smoleňák. Ostatně, historek umí možná i víc.

    SESTŘIH: Mountfield HK - Mladá Boleslav 5:2. Překvapivá výhra oslabeného Hradce, zářil Pavlík
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud