Jan Denemark
13. dubna 2022 • 10:12

Motor táhli třicátníci, teď čeká kabinu průvan. Řeší se odchody i konce kariér

Autor: Jan Denemark
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

38, 26, 36 a 39. Ne, to není losování Šťastných deseti, nýbrž věk nejproduktivnějších hráčů Motoru v play off. Před týmem, se kterým málokdo počítal a jenž nyní slaví bronz, však aktuálně leží těžká otázka. Kudy dál? Je jasné, že kádr postavený na hráčích na skloncích kariér se obmění. „Říkali jsme si, že se v této sestavě už nesejdeme. Víme, že někteří tým opustí, že končí. Motivovalo nás to,“ shrnul například útočník Daniel Voženílek, který míří do Třince. Kdo z Motoru odejde?



Už čtvrté místo po základní části, zajišťující první čtvrtfinále po deseti letech, bylo velkým úspěchem. Následný postup do semifinále proti Spartě jakbysmet. Na celek Jaroslava Modrého však ihned po vyřazení zamířily dotazy na budoucnost kádru. Motor, jemuž palivo doplňovali především hráči, kteří už pětatřicáté narozeniny dávno oslavili, čekají škatulata.

„Nerad řeknu jo, ale asi ano. My starší hráči, kteří jsme z Českých Budějovic, jsme se takhle perfektně sešli. Jirka Novotný, který už skončil, se dokázal vrátit. Povedlo se nám ho přemluvit, aby pokračoval, protože byl strašně platný. Není to jen o produktivitě, ale i o charakteru,“ řekl ke změnám v kabině kapitán Milan Gulaš.

„V této sestavě už se asi nesejdeme. 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud