Pavel Bárta
20. října 2022 • 11:55

Co se (ne)stane v Litvínově: konec GM, odvolaný Růžička a další Ručinský

Autor: Pavel Bárta, inf
Vstoupit do diskuse
3
  • Video se připravuje ...

    Smutná je nálada města Litvínova. Za dvanáct kol nové extraligové sezony zvítězila Verva jen dvakrát, stávající série porážek se protáhla na pět utkání. Tým trčí na dně tabulky s tříbodovým odstupem od Českých Budějovic, tedy úplně jinde, než by měl být. Opakují se otázky, jež padaly už v předchozích letech. Sáhnou do hráčů? Co trenér Vladimír Růžička? Část fanoušků žádá odchod generálního ředitele Pavla Hynka. Web iSport.cz nabízí scénáře, co se může nebo taky nemůže stát.

  • Zůstane generální ředitel Hynek?

    Tip iSportu:

    95 %

    V říjnu 2015 odvolali v Pardubicích tehdejšího GM Ondřeje Šebka. Jádro litvínovských příznivců považuje za původce všeho zla generálního ředitele Pavla Hynka. Tým je čtrnáctý, musí počítat, že nebudou spokojení. Dostává naloženo na sítích, z hlediště. „Hynek ven!“ skandovala hvězdná pěchota na chodbě Hlinkova stadionu po úterním duelu s Pardubicemi (0:1 po nájezdech). Lidé z fanklubu mají blíž k bývalému vedení, sešli se i na společné kandidátce před komunálními volbami. Teď se všechno dělá špatně, včetně posil a množství cizinců. Jenže bez nich by Litvínov třeba už byl o patro níž. Klub se pod Hynkem z mnohamilionového minusu finančně stabilizoval, má široký kádr. Budoucnost jeho šéfa se bude řešit až po sezoně, kdy mu končí smlouva.

    Hynek ven! Fanoušci Litvínova po další prohře žádali odchod generálního ředitele
    Video se připravuje ...

  • Vydrží trenér Růžička?

    Tip iSportu:

    75 %

    Mužstvo je dole, ale neleží na něm deka, není demoralizované, v rozkladu. Výkony se zlepšily, bojuje, prohrálo pár zápasů, kdy bylo lepší. Ale vést Litvínov je za současného stavu dost i pro silné povahy, naloženo dostával i Vladimír Růžička. Zčásti taky proto, že část obecenstva jeho návrat na litvínovský stadion zrovna neuvítala. V mužstvu zůstali ti,

    Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

    Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

    Koupit
Vstoupit do diskuse
3
Finále
Články odjinud


Články odjinud