Pavel Bárta
10. listopadu 2022 • 09:05

Sparta se ještě nedohodla. Při hledání kouče a směru se střetly dva proudy

Autor: Pavel Bárta
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Plachta spadla a zpod ní se vynořila socha. Hledání nového trenéra pražské Sparty připomíná odhalení památníku. Nebo odtajnění převratného modelu auta. Přitom pod kloboukem se žádné velké překvapení neskrývalo. Buď Václav Varaďa, nebo Miloslav Hořava. Třináctý klub extraligy odvolal v sobotu Pavla Pateru a nového muže na lavičku hledá už pět dní. Hotovo mělo být dřív.



Tým dostal od neděle do středy volno, ve čtvrtek měl začít opět trénovat. Ale ještě ve středu nebylo jasno, pod kým to bude. „Musíme vybrat co nejdřív,“ prohlásil už na konci víkendu po prohře s Pardubicemi sportovní manažer Jaroslav Hlinka . To je taky poslední komentář, kdy se ze Sparty někdo vyjádřil ke kandidátům na místo odvolaného Pavla Patery. Od té doby vládne ticho. Nikdo nic nekomentuje, nevyvrací, nepotvrzuje.

Rozhodování se táhne. Přitom výběrové řízení se rozjelo přinejmenším už minulý týden, kdy se povážlivě natáhla série sparťanských nezdarů, tým se propadal tabulkou a trenér Patera byl v podstatě z kola venku.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud