Miroslav Horák
26. prosince 2022 • 12:50

Vyhozený Modrý: Nečekal jsem to. Na co v Motoru potřebují roztleskávače?

Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Takovéhle vánoční dárky si rozbalovat nechcete. Kouč Jaroslav Modrý našel pod stromečkem vyhazov od budějovického klubu. Motor zůstával delší dobu zapikaný v extraligovém podpalubí a vedení sáhlo k tradičnímu řešení i vysvětlení. Bývalý vynikající obránce po jarní senzační bronzové euforii prožívá přesně opačné pocity. A věřte, že padáka přijímá těžce. Z rozhovoru pro iSport Premium to zřetelně vyplývá.



Jak se vám daří vstřebávat odvelení od týmu, s nímž jste v minulé sezoně dosáhl na třetí místo?
„Děláte nějakou práci, jste na ni hrdý, a když přijde tahle situace, není to jednoduchý… Tak ale, už jsem starší, už se mi to jednou stalo a vím, čím si budu procházet.“

Nečekal jste, že vám vyhazov akutně hrozí? V říjnu jste si procházel veřejným ultimátem a ani teď se Motor nedokázal vzdálit blízkosti dna. Navíc poslední domácí zápas s Litvínovem (2:5) se ani trochu nepovedl.
„Upřímně, moc jsem to nečekal. Spíš jsem čekal, že teď už vedení pochopilo, že kluci jdou za mnou. Předpokládal jsem, že dostanu prostor otočit to. Takže ne, nečekal jsem to. Už to jejich zveřejněné ultimátum mě překvapilo. Tyhle věci jsem dosud nezažil a vyrazilo mi dech. Tahali to po novinách, udělali z toho bublinu. Věřil jsem, že jim došlo, že něco umím a že s klukama něco dokážu. A že se z téhle situace dostaneme. Dostal jsem krásný vánoční dárek.“ (s hořkým úsměvem)

Na veřejnost se oznámení o vašem konci dostalo 25. prosince v pozdním odpoledni. Kdy jste s ním byl seznámen vy?
„Zrovna jsem si chtěl s manželkou rozbalit dárky. Tak tenhle byl první.“

Nesouhlasíte s argumenty vedení? Padla slova o nespokojenosti s výsledky, výkony, které neodpovídají kvalitě kádru a potřebě jednat.
„Nečetl jsem to, nekomunikoval jsem o tom s nimi. Nevím, jestli to celé plánovali za mými zády, zda komunikovali s mými asistenty. To je mi vlastně úplně jedno. Dělal jsem si práci, jak nejlépe umím, mám naprosto čistý štít.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
1
Finále
Články odjinud


Články odjinud