Ondřej Kuchař
4. května 2023 • 04:40

Sparta blízko řešení: Rulík k parťákovi, manažeři visí ve vzduchoprázdnu

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je to už více než pět týdnů, co hokejové Spartě skončila sezona. Od té doby? Ticho po pěšině. V klubu jako na trní čekají na kroky majitele Karla Pražáka. Hlavní otázka: zůstane v čele týmu trenér Miloslav Hořava? Poslední zprávy říkají, že ano. Doplnit by ho mělo nečekané jméno. Radim Rulík. Ještě před týdnem by málokdo čekal, že úspěšný kouč bude z Pardubic odejit. Teď se k tomu schyluje. A v Praze už nahazují udici.



Ambice, s nimiž do sezony vstupovali, ve Spartě nenaplnili. Nejdřív hluboká krize na startu, pak nádech pod novým koučem Miloslavem Hořavou. Následoval bolavý kopanec mezi nohy v podobě konce ve čtvrtfinále play off. Nad síly byl ocelový gigant z Třince.

Pro všechny v klubu to byla nečekaná ťafka. „Budeme si to muset zanalyzovat. Pohovory budou probíhat nejen s hráči, ale také s námi. Hráči, trenéři i my ve sportovním vedení. Každý má na výsledku svůj podíl. V tuto chvíli je předčasné mluvit o budoucnosti nás všech,“ říkal den po vyřazení sportovní manažer Sparty Jaroslav Hlinka.

Brzy po vyřazení odcestoval na dovolenou majitel klubu Karel Pražák. Potřeboval si vyčistit hlavu, rozmyslet si co dál. Zbylé vedení organizace nechal v nejistotě.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud