14. června 2023 • 16:30

Boleslavské zbrojení: elitní obránce, návraty i možný super kauf z Finska

Autor: mir, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
  • V Mladé Boleslavi chtějí opět vybudovat silný tým. K vyšším ambicím a lepší produktivitě má dopomoct osm posilV Mladé Boleslavi chtějí opět vybudovat silný tým. K vyšším ambicím a lepší produktivitě má dopomoct osm posilFOTO: koláž iSport.cz

    Minulou sezonu zakončenou na 10. místě po prohraném předkole chtějí hodit za hlavu. V Mladé Boleslavi chtějí opět vybudovat silný tým, který se nebude třást o účast v play off. K vyšším ambicím a nutno dodat i lepší produktivitě má pomoct osm posil, z nichž dvě se vracejí na dobře známou adresu. V článku iSport.cz se podívejte na všechny nové i staronové tváře, které budou v příští sezoně působit v klubu z města automobilů. 

  • Jan Růžička

    26 let/brankář

    poslední angažmá: Mountfield HK/HC Dynamo Pardubice

    Poslední sezonu by nejradši vyškrtl z paměti, vrací se domů, kde bude sveřepě bojovat o pozici jedničky s Filipem Novotným.

  • Filip Pyrochta

    26 let/obránce

    poslední angažmá: Luleå HF (SHL)

    Velké očekávání z obou stran. Bruslaři v něm vidí elitního beka týmu, schopného dirigovat přesilovky. Vyloženě bodovým hráčem však není.

  • Jan Štibingr

    23 let/obránce

    poslední angažmá: Bílí Tygři Liberec

    Pod Ještědem to zkoušel tři roky, k vytoužené roli to nevedlo. A tak to zkusí rovnou u rivala. Jestli na velký hokej má, ukáže to.

  • Zach Osburn

    26 let/obránce

    poslední angažmá: HK Dukla Michalovce (SR)

    Kanadská cesta přes Slovensko se nejednou vyplatila. Je to zábavný chlapík, s pukem to umí, ale extraliga je výš než soutěže, v nichž hrál.

  • Filip Suchý

    25 let/útočník

    poslední angažmá: HC Škoda Plzeň

    Další z hráčů, kteří o sobě nepochybují, že mají na víc. Kapacitu na 35 – 40 bodů v sobě má, ale musí se mu to sejít i se spoluhráči.

  • Pavol Skalický

    28 let/útočník

    poslední angažmá: TPS Turku (Liiga)

    Návrat na důvěrně známé místo po třech sezonách u Suomi. Další potřebný dílek do důrazného ofenzivního pojetí, umí udeřit.

  • Matti Järvinen

    33 let/útočník

    poslední angažmá: Hämeenlinna (Liiga)

    Na bruslích dva metry, přes pět stovek startů ve finské lize, velmi slušné renomé i produktivita. Tohle může být super kauf.

  • Juhamatti Aaltonen

    38 let/útočník

    poslední angažmá: Jukurit Mikkelin (Liiga)

    Mistr světa 2011 má nejlepší roky za sebou, ale pořád je dost dobrý na to, aby tu zanechal slušnou stopu. Sázka na spojení s Järvinenem.

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud