Pavel Novotný
2. ledna 2013 • 05:00

FOTO: Kočka pro Ovečkina! Tuhle tenisovou krásku ulovil ruský démon

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Znají se už více než rok. Ruská hokejová megastar Alexander Ovečkin stejně jako řada jeho kolegů marně vyhlíží začátek NHL, a tak se rozhodl využít volnější režim v Dynamu Moskva, kde během výuky hraje, k jiným činnostem.



Na svém twitterovém účtu oznámil zasnoubení s pohlednou krajankou Marií Kirilenkovou. Svojí vyvolenou také sedmadvacetiletá opora Washingtonu Capitals svědomitě doprovázela na některých turnajích v loňském roce.

A Ovečkin ser rozhodně nedržel v pozadí. Jak umí svojí lásku povzbuzovat, se přesvědčila i naše Petra Kvitová, kterou ruská diva porazila ve čtvrtfinále Wimbledonu. Ruský chasník ale nechyběl ani na Roland Garros či Wimbledonu.

A vztah naprosto zřejmě prospívá i pohledné Kirilenkové. Ta minulý rok zakončila na čtrnáctém místě světa, což je také její nejlepší umístění v kariéře.

Kirilenková rozhodně nepovažuje svoje umístění za konečné. Vítězka pěti turnajů  na okruhu hodlá zaútočit na první desítku. Zda se jí to povede už jako vdané paní, není prozatím jasné.

Jedno je však jisté. Slavný pár se rozhodně uskromňovat během svatebního obřadu nebude. Není také důvod.

Ovečkin si hokejem už dávno zajistil finanční jistotu a ani Kirilenková si rozhodně nemůže stěžovat. Tenisem si vydělala přes 5,5 milionů dolarů. (přes 104 milionů korun)

Kirilenková se také nemá za co stydět
Kirilenková se také nemá za co stydět

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud