16. února 2016 • 13:39

Lidi charašo atmosféra. Pinc v Anglii pobavil rusko-českým rozhovorem

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Český běžec na lyžích Stanislav Řezáč má konkurenta. Nikoliv ovšem na zasněžené trati, ale před anglicky mluvícím televizním reportérem. Také český hokejový brankář Marek Pinc se předvedl jako nepříliš zdatný v cizích jazycích. V rozhovoru pro anglickou televizi musel brankáři Sheffieldu do ruštiny překládat jeho spoluhráč Ben O'Connor a ani to brankáři zrovna moc nepomohlo.



Legendární věta "main taktik zkusit šůšn," která nechtěně proslavila českého běžce na lyžích Stanislava Řezáče, se dostala do podvědomí mnoha fanoušků. Rozhovor s Pincem má podobný potenciál.

Šestatřicetiletý brankář letos přestoupil z Kazachstánu do prvoligového Sheffieldu Steelers, anglicky se ovšem zatím nenaučil. V rozhovoru pro místní televizi mu tak překládal do ruštiny jeho spoluhráč Ben O'Connor, který hrával také v Kazachstánu.

VIDEO: Podívejte se na rozhovor s Markem Pincem:

Jenže ani ruština českému brankáři moc nepomohla. Otázkám sice rozuměl, s odpověďmi už měl větší problémy. "My vygráli, což charašo," zněla například jedna z jeho reakcí. Většinu jeho česko-ruských odpovědí ale O'Connor až s podivem pochopil a rodnou angličtinou reportérovi přeložil. Pinc tak bude muset doufat, že bude jeho parťák vždycky poblíž, jinak se v Anglii nedomluví.

VIDEO: Připomeňte si mnohojazyčný rozhovor Stanislava Řezáče:

Brankář Marek Pinc v dresu pražské Sparty
Brankář Marek Pinc v dresu pražské Sparty

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud