24. června 2016 • 11:40

Cože, já něco vyhrál? vtipkoval Jágr. V NHL dostal cenu, v Praze se fotil

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Posadil si na klín klučinu v reprezentačním dresu. Usmál se. „Ty jo, to bylo super!“ říkal potom malý fanoušek, když s rodiči za ruku odcházel pryč. Jaromír Jágr se včera odpoledne v Praze zúčastnil reklamní akce Huawei, kdy se fotil s každým zájemcem, který do obchodního centra přišel. To všechno jen pár hodin poté, co byl v zámoří vyhlášen vítězem Bill Masterton Trophy za oddanost hokeji.



Na jednom plakátu byla jeho obří podobizna, která je k vidění na spoustě billboardů po celé Praze. Včera se lidé na hokejovou ikonu mohli podívat zblízka. A vyfotit se s ní.

Jindy přicházejí pro podpis. Tentokrát pro fotku. Takže cosi jako fotografiáda… „No vidíš, dobrý název,“ reagoval Jágr po více než hodině, kterou fanouškům věnoval. I když organizátoři avizovali, že český hokejový Bůh nebude z časových důvodů rozdávat autogramy, i tak po akci podepsal několik dresů nebo fotografií.

Ochotně zapózoval s lidmi na vozíčku, kteří se nedostali na vyhrazené místo, ale 44letý útočník se hned zvednul a zašel za nimi. U akce nechyběla ani jeho přítelkyně Veronika Kopřivová , také za ní přišlo několik lidí s prosbou o „selfie“. Pokaždé s úsměvem vyhověla.

Prostor na rozhovory s hvězdou nebyl. „Já tady vlastně vůbec nejsem,“ zažertoval jen vlastník čísla 68. Za doprovodu několika bodyguardů odešel hvězdný útočník do garáže, kde nasedl do auta. Ještě předtím se přece jenom na chvíli zastavil.

Jak už ovšem bývá jeho zvykem, až tak vážné interview to na to, jak moc si váží ceny za hokejovou oddanost, kterou v noci na včerejšek získal, na oko se podivil: „Cože, já jsem dostal nějaké ocenění? A jaké?“

Vážněji už dodal, že si toho moc váží. „Je to pocta,“ zopakoval to, co za něj tlumočil Peter Luukko, jeden ze šéfů Floridy. Jágr se osobně nemohl zúčastnit, nechtěl odlétat z Česka, aby byl nablízku svému nemocnému otci.

„Nedá se nic dělat, jsou důležitější věci,“ reagoval.

Zítra by v Karlových Varech při vyhlášení Zlaté hokejky chybět neměl. A je velkým favoritem na dvanáctý zisk prestižní české trofeje. „Výsledky nevím, nechám se překvapit. Díky, čau,“ rozloučil se a nasedl do auta. Vracel se zpátky za otcem.

Jaromír Jágr si na fanoušky vyčlenil více než hodinu
Jaromír Jágr si na fanoušky vyčlenil více než hodinu

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud