13. července 2020 • 16:25

33 tisíc na léčbu mladého hokejisty! iSport vydražil Čechovy rukavice

Autor: ok
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Příběh dvacetiletého talentovaného hokejisty Ondřeje Buchtely vám zřejmě neuniknul. Mladík se pere s rakovinou, přímo na srdci má zhoubný nádor. „Tady na to není léčba, nikdo neví, co s tím. Doktoři mi řekli, že je to na mně, že se můžu sám rozhodnout, jak a jestli chci pokračovat,“ přiznal v týdnu v emotivním rozhovoru pro Sport. Na jeho léčbu probíhá řada podpůrných akcí, dražba iSport.cz o hrané rukavice Petra Čecha vynesla 33 tisíc korun!



Jednou z mála možností Ondřeje Buchtely je léčba v zahraničí. Na tu se v posledních dnech rozjela napříč sportovní veřejností sbírka. Na transparentním účtu je již přes 2 miliony korun.

Sportovci draží svá náčiní či dresy. Nebo přispějí jen tak. Například Jakub Voráček poslal Buchtelovi 100 tisíc korun, padesát tisíc přišlo například od Petra Vampoly.

Pomoct můžete i vy. Sportovci na svých instagramových či facebookových profilech draží velmi zajímavé předměty. Tomáš Nosek z Vegas například nabízí puk, kterým skóroval ve třetím utkání finále Stanley Cupu 2018. Aktuální cena 82 tisíc korun.

S dražbou úžasné cennosti přišel i deník Sport, který na Instagramu vydražil podepsané rukavice Petra Čecha z jednoho z jeho posledních zápasů kariéry. Nejvyšší nabídka dražby, která skončila v pondělí v poledne, vynesla zajímavou sumu 33 tisíc. Novým majitelem rukavic je uživatel Luděk Veselý z Ústeckého kraje. Do dražby jste se zapojovali ZDE>>> 

„Děkuju deníku Sport za podporu. Mám z toho velkou radost,“ vzkázal Buchtela. „Petr Čech je obrovská osobnost českého a světového sportu. Je skvělé, že se i taková legenda zapojila, aby mi pomohla. Rukavice se vydražily za krásné peníze, já jsem ale upřímně šťastný za jakoukoli částku. Všem patří velký dík,“ dodal obránce, který uplynulý ročník odehrál za Benátky nad Jizerou.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud