Autor: iSport LIFE
10.9.2019 • 16:40

Brněnský letní běžecký pohár TRIEXPERT CUP ve středu čeká poslední závod 23. ročníku

Vstoupit do diskuse
0

Ve středu 11. září se uzavře voda nad dvacetidílným běžeckým pohárem TRIEXPERT CUP 2019. Poslední závod 23. ročníku odstartuje v 18:00 na oblíbené trati v Pisárkách. Šestikilometrovou trať, která vede od Anthroposu kolem řeky Svratky k ulici Kamenná a zpět, mají rádi jak běžečtí profíci, tak hobíci všech výkonnostních úrovní. 



Lokální brněnský běžecký seriál si za dobu své existence vydobyl velké renomé nejen v Brně, ale v celé zemi. Český atletický svaz jej například pravidelně zařazuje do TOP 5 běžeckých pohárů pořádaných v České republice. 

Seriál je určen především pro hobíky a začínající běžce, přesto se ho účastní i špičkoví běžci jako Jiří Čípa, Vlastimil Lysák, triatlonista Vojtěch Bednarský i zástupci dalších sportů, kteří si na poháru udržují kondici. Pohár se skládá z osmi tratí, které se v průběhu sezóny opakují, aby si běžci mohli porovnávat vývoj své výkonnosti.

Zkuste si závod, najděte nové přátele i své limity
Video se připravuje ...

Pro všechny účastníky bude již standardně připraven kompletní servis v podobě čipové časomíry, úschovny, občerstvení po závodě, mobilních toalet, zdravotního dozoru i pořadatelů na trati. Zázemí závodu včetně parkoviště se nachází u Zahrádky na Střeláku poblíž Anthroposu. Od 17:00 bude otevřena registrace a v 18:00 zazní poslední startovní výstřel letošního ročníku.

Více informací o poháru najdete na www.triexpertcup.cz. Propozice k závodu v Pisárkách pak najdete na této stránce

Zveme tímto všechny běhuchtivé nadšence na rozlučku s letošním ročníkem. Třeba vás TRIEXPERT CUP chytne za srdce stejně jako mnoho dalších a nebudete chybět ani při startu 24. ročníku.

Za pořadatele Jan Huppert, ředitel poháru


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}