6.2.2020 • 12:30

Nejsmyslnější sportovkyně světa? Běžkyně z Německa se chystá na olympiádu

Vstoupit do diskuse
0

Německo vyšle na olympiádu v Tokiu jednu ze svých vycházejících sportovních hvězd. Běžkyně Alice Schmidtová kromě svých běžeckých výkonů zaujala svět také odhalenými fotkami na Instagramu. Podívejte se do fotogalerie, jak vypadá jedna z nejsmyslnějších sportovkyň světa.



Alica Schmidtová (21) je velkou atletickou nadějí Německa. Doposud běžkyně na střední vzdálenosti závodila v juniorských kategoriích. Poprvé na sebe výrazněji upozornila v roce 2017, kdy pomohla svému týmu získat stříbro ve štafetě na 4x400 metrů na mistrovství Evropy v atletice do 20 let. Podobný úspěch se jí povedl i loni, když byla součástí bronzové štafety na ME do 23 let.

Alica Schmidtová se může pyšnit titulem Nejsmyslnější sportovkyně světa
Alica Schmidtová se může pyšnit titulem Nejsmyslnější sportovkyně světa

Kromě svých sportovních výkonů však mladá atletka budí zájem i svými fotkami na sociálních sítích. Její instagramový účet sleduje okolo 650 tisíc uživatelů. Followers obdivují především její vysportované tělo, které atletka pravidelně předvádí na snímcích.

Blonďatá kráska neunikla ani hledáčku zahraničních médií. Australský magazín Busted Coverage jí dokonce udělil titul Nejsmyslnější sportovkyně světa. Od časopisu Playboy zase mladá běžkyně dostala nabídku nafotit odvážné snímky. To však Schmidtová striktně odmítla.

„Nevím, proč mě vyhlásili jako Nejsmyslnější sportovkyní světa. Na Instagramu jsou tisíce dívek, které vypadají dobře, ale nemají tolik fanoušků, kteří by je dělali zajímavými,“ řekla překvapená Schmidtová o svém prvenství. „Sport pro mě bude vždy na prvním místě,“ dodala.

V současné době má mladá atletka úplně jiné starosti. Připravuje se na olympijské hry v Tokiu, které vypuknou 24. července, a kam se Alica Schmidtová kvalifikovala.


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}