7.3.2019 • 15:40

Šárka Strachová odstartuje Superlife závod. Přihlaste se a poběžte s námi

Vstoupit do diskuse
0

Běžecký závod v Milíčovském lese se stal již legendou a jeho oblíbenost zdaleka přesahuje hranice Prahy. Letos se tu můžete navíc osobně setkat i s legendární slalomářkou Šárkou Strachovou, patronkou webu Superlife. Ta závod nejen odstartuje, ale povede i předzávodní rozcvičku.



Pojďte zhodnotit zimní přípravu v prvním závodě sezony. Necelých sedm kilometrů přírodou Milíčovského lesa až taková prověrka připravenosti není, zato tři navážky, přes které trať také vede už ano. Proklínané nenápadné kopečky, jimž budete spílat do tydýtů a na které budete pak po celý rok vzpomínat - u toho nesmíte chybět. Šanci mají také začátečníci, kteří nemusejí mít z navážek strach, neboť polovina startovního pole na nich šetří síly a zdolává je chůzí. Tak pojďte do toho s námi!

Superlife Columbia závody v událostech na Facebooku

Akce se zúčastní také patronka Superlifu Šárka Strachová. Slavná lyžařka a majitelka kliniky celostní terapie a sportu Vo2max bude mít na starosti rozcvičku s účastníky a celý závod také odstartuje. Kromě krásného běžeckého zážitku si odnesete zcela jistě plné břicho našeho skvělého občerstvení a medaili. Těší se na vás tým lidí, kteří závody na této trati tvoří už léta.

Šárka StrachováFoto Michal Beránek

Startujeme v sobotu 16. března v 11 hodin. Více informací naleznete v propozicích. Přihlásit se na závod můžete ZDE. Kapacita je omezená na 600 osob.

Budeme se na vás v březnu těšit a na závěr máme perličku, která neunikla všem, kteří prostudovali profil tratě - ty tři tydýty poběžíte ještě jednou v závěru závodu. Hodně štěstí!

Děkujeme partnerům závodu, kterými jsou: Columbia, Hello bank, Auto Podbabská a BCE

Titulární partner Superlife závodů, Columbia, by vám rád představil tyto produkty: 

Běžecká obuv Columbia Montrail ALPINE FTG je dostatečně lehká (255 g pánská velikost 40), ale zároveň poskytuje potřebnou oporu. Svršek boty je vyroben z nové TPU příze, která je teplem vytlačena do struktury vnější síťoviny.Foto Columbia

Ultra lehká větrovka F.K.T. lze složit do miniaturního balíčkuFoto Columbia

Novinka: dámská sportovní sukně Columbia Montrail Titan Ultra Skort nabízí to nejlepší ze sukně i kraťasů v jednomFoto Columbia

Běžecká obuv Columbia Montrail ALPINE FTG umožňuje lépe vnímat povrch terénu pro efektivní došlap a zvyšuje tak běžecký výkon. Byla vytvořena podle technických požadavků a potřeb vrcholových atletů pro běh na delší vzdálenostiFoto Columbia


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}