Autor: iSport LIFE
10.9.2020 • 11:30

iSport LIFE závod brněnskou ZOO už v sobotu! Registrace možná i na místě

Vstoupit do diskuse
0

Druhý ze série iSport LIFE Columbia závodů je za dveřmi. Tentokrát se přesouváme do Brna. Připravena je pro vás unikátní trať v místní ZOO, na které se podíváte i do jindy nepřístupných míst. Všichni účastníci navíc získají volnou vstupenku a k ní druhou zcela zdarma!



Už tuto sobotu startuje druhý ze série iSport LIFE závodů. Po první letošní akci v pražském Milíčovském lese se tentokrát podíváme do Brna.

Na trase 10 kilometrů dlouhé tratě vedoucí brněnskou zoologickou zahradou potkáte medvědy, opice a podíváte se i do jindy uzavřeného zázemí žiraf a zeber.

Zazávodit si budou moci i tentokrát děti, pro které jsou dle věku připraveny speciální zkrácené tratě. Přímo na místě se budete moci potkat s MMA zápasníkem Jiřím Procházkou, který přijde podpořit malé i velké účastníky a jejich závody také odstartuje.

Všichni běžci, kteří trať absolvují, dostanou v cíli pamětní medaili, připraveno bude také bohaté občerstvení a doprovodný program s tombolou o hodnotné ceny. Bát se nemusíte ani o svoji bezpečnost. Na našich závodech přísně dbáme na dodržování veškerých hygienických opatření.

Nestihli jste se zaregistrovat včas? Nic není ztracené. Registrace na dětský i dospělý závod je možná i přímo na místě.

Stačí dorazit v sobotu 12. září mezi 8:30 až 10:30 před vchod zoologické zahrady a přihlásit se na závod v našem stánku. Děti startují v 9:30, závodníci dospělé kategorie vybíhají v 11:00.

Připomínáme, že každý účastník k zaplacené registraci získá jednu vstupenku do ZOO a k ní druhou zcela zdarma!

Tak přijďte ukázat co máte natrénováno. Vybíháme v sobotu v 11 hodin! Všechny informace najdete v propozicích závodu ZDE > > >

Další skvělý iSport LIFE Columbia závod! Tři stovky běžců a úžasná atmosféra
Video se připravuje ...

Tři stovky běžců a skvělá atmosféra! Takový byl další iSport LIFE Columbia závod
Video se připravuje ...


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}