20.9.2019 • 05:00

Američanka při běhu kreslí penisy ve všech jejich podobách... Proč?

Vstoupit do diskuse
0

Běhání v dnešní době získává stále více na popularite. Mezi ty, kteří mu propadli, patří také Američanka Claire. Tu však před nedávnem napadlo dát svým tréninků tak trochu jiný rozměr. Pomohla jí v tom vychytávka v podobě GPS trackeru. Trasu svého běhu začala podřizovat tvaru penisu!



Za zrozením americké instagramové legendy @dick_run_claire stojí vlastně úplná náhoda. Vše začalo v roce 2015 na Den díkůvzdání, který Claire trávila u svého bratra v Kansas City.

Ani sem si nezapomněla vzít běžecké tenisky. Dvacet minut běhu po dnu plném jídla a pití, by mohlo přijít vhod, říkala si tenkrát. To však ještě netušila, že se její běh o něco protáhne.

Spletité uličky Kansas City Claire zradily a ona zabloudila. Cestu zpět se jí však nakonec po pár desítkách minut podařilo přeci jen najít. Když se doma podívala na GPS tracker, všimla si, že její dnešní trasa až nápadně připomíná vztyčený penis. Claire tak nechtěně vytvořila svůj první, ale rozhodně ne poslední, "dick run".

Na instagramovém účtu @dick_run_claire  najdete penisy různých tvarů i velikostí. Jsou tu dlouhé, krátké, tlusté i tenké. Ačkoliv to může vypadat banálně, vyběhat obrys penisu není rozhodně jednoduché. Claire si musí pečlivě promýšlet každou trasu. Když se totiž jen o kousíček splete nebo zapomene zahnout do uličky, celý "dick run" musí začít znovu.

I když Clařin koníček někteří vnímají jako zvrácený, ona sama má jasno v tom, proč vše dělá. „Miluju běh. Objevování nových tras, a tím pádem nových možností pro realizaci penisů v ulicích, je příjemným zpestřením mých tréninku,“ vysvětluje.

Claiřina tvorba je v podstatě novým druhem moderního umění. Jako správná umělkyně neusíná na vavřínech a snaží se svá díla neustále posouvat kupředu. Ve svém portfoliu má už například i ejakulující penisy nebo ty, u kterých dochází k orálnímu sexu. Nedávno dokonce rozšířila svou tvorbu i o ženské genitálie, avšak jak sama říká, je to daleko těžší než vytvořit mužské. Uvidíme tak, jakých dalších obrazců se časem dočkáme.

Instagramový účet běžkyně Claire z New Jersey
Instagramový účet běžkyně Claire z New Jersey


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}