3.12.2019 • 08:22

Barcelona v novém. Luxus, jen bunda stojí 70 tisíc! Jak se vám líbí?

Vstoupit do diskuse
0

Barcelonští hráči ukázali o víkendu své nové stejnokroje. Oblečení od amerického módního návrháře Thoma Browneho vzbudilo velkou pozornost. Jak se vám líbí nové outfity s vojenskými kalhotami a bundou, která stojí v přepočtu 70 tisíc korun?



To, že sportovci a týmy spolupracují s oděvními značkami není žádným tajemstvím. Ne jinak tomu je také v případě FC Barcelona. Kdo však čeká propojení se známými sportovními firmami jako je Nike nebo adidas, ten se plete. Katalánský velkoklub nechal už podruhé zhotovit kolekci oblečení pro své hráče u amerického módního návrháře Thoma Browneho.

Souprava je pro Barcelonu v netypické hnědo-šedé kombinaci. Skládá se z takzvaných chinos - bavlněných kalhot s kapsami, které jsou inspirovány uniformami americké armády z období španělsko-americké války. Jednu z nohavic designéři ozvláštnili horizontálními pruhy typickými pro jejich modely. Dále je součástí obleku šedá kašmírová vesta, košile oxfordského typu a baseballová bunda s bílými koženými rukávy. Tento model pak doplňují ještě klasické černé polobotky.

Hráči FC Barcelona mají nové stejnokroje. Autorem je americký módní návrhář Thom Browne.
Hráči FC Barcelona mají nové stejnokroje. Autorem je americký módní návrhář Thom Browne.
Jednotlivé kousky oblečení zatím ještě nejsou ve volném prodeji. Na webových stránkách značky Thom Browne se však již objevily jejich ceny. Například šedá baseballová bunda stojí 2740 euro, což je v přepočtu okolo 70 tisíc korun. Kalhoty byly naceněné na 910 euro, tedy zhruba na 23 tisíc.

Své nové stejnokroje hráči Barcelony poprvé ukázali při své víkendové cestě do Madridu, kde je čekalo utkání proti Atléticu. Uniformy od Thoma Browneho jim nakonec přinesly štěstí a Katalánci se radovali z vítězství 1:0.

Podívejte se do naší galerie na to, jak vypadá nové týmové oblečení Barcelony mimo hřiště. Co na něj říkáte?


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}