Autor: Reklama
1.7.2020 • 00:00

Columbia v Praze otevřela svoji první oficiální značkovou prodejnu

Vstoupit do diskuse
0

Columbia Sportswear, přední světová značka sportovního a outdoorového oblečení, otevřela v Praze novou značkovou prodejnu, která na ploše 142 m2 nabízí široký sortiment špičkového oblečení a bot pro všechny milovníky aktivit v přírodě. Obchod se nachází v oblíbeném obchodním centru Letňany a nyní navíc můžete využít i sezónních slev.



Vyškolená obsluha vám představí jednotlivé technologie, kterými oblečení Columia vyniká a poradí vám s výběrem. V nové prodejně naleznete ideální vybavení pro aktivní dovolenou na vodě, v přírodě nebo v horách, díky kterému vaše sportovní i odpočinkové aktivity v přírodě zůstanou pohodovým zážitkem i navzdory náladám počasí.

Jednotlivé technologie jako například OutDry a Omni-Tech vás dokonale ochrání před deštěm. Voděodolná, ale prodyšná technologie OutDry je obsažena i ve vybraných modelech obuvi a díky ní budete mít nohy v suchu za každého počasí.

V horkých letních dnech naopak oceníte technologie Omni Wick a Omni Freeze, které vás ochrání před horkem a potem. Omni-Wick odvádí od pokožky vlhkost a pot po plochých funkčních vláknech na povrch látky, kde se rychle odpaří.  Pomáhá tak i regulovat teplotu těla. Revoluční technologie Columbia Omni-Freeze Zero poskytuje chladivý efekt aktivovaný kontaktem s tělesným potem. V textilním materiálu jsou zapracovány drobné chladící polymerové kroužky, které snižují teplotu materiálu, urychlují proces odvádění vlhkosti od těla a zajišťují okamžité ochlazení s dlouhotrvajícím účinkem. Podle odborných testů snižuje technologie Omni-Freeze Zero teplotu materiálu až o 10°C.

Kolekce Columbia vyniká atraktivním a funkčním designem, který zároveň odráží i současné módní trendy. Nabízí mnoho barev a vzorů, které lze kombinovat a vytvořit z nich sladěný outfit od hlavy k patě. A to včetně dětského oblečení a řady doplňků.


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}