23.4.2019 • 05:00

Bohové Instagramu. Hvězdy Realu i "důchodce", kdo má za post 17 milionů?

Vstoupit do diskuse
0
  • Kdo jsou nejvlivnější instacelebrity a kdo z nich vydělává nejvíc?

    Sociální sítě hýbou světem, a to i tím sportovním. Instagramové profily sportovců dnes sledují miliony lidí po celém světě. Kdo jsou však ty nejvlivnější instacelebrity a kdo z nich vydělává nejvíc? Přinášíme vám přehled top 10 nejsledovanějších sportovců na Instagramu. 

  • 10. Zlatan Ibrahimović

    @iamzlatanibrahimovic

    Počet sledujících: 36,4 milionu

    První desítku otevírá švédský fotbalový útočník Zlatan Ibrahimović, který v současné době hraje za americký klub Los Angeles Galaxy. Během své kariéry však stihl vystřídat i řadu evropských týmů, například Manchester United, AC Milan nebo Paris Saint-Germain. 

    Ovšem, ať už Ibra přišel kamkoliv, vždy kolem sebe způsobil rozruch. Sportovní redaktoři si oblíbili nejen jeho způsob hry, krásné góly, ale také peprné hlášky, kterými rozhodně nešetřil. Například na otázku novinářů, co koupil své ženě k narozeninám odpověděl: "Nic, už má Zlatana."

    Zlatan Ibrahimović (vpravo) s anglickým zpěvákem Edem SheeranemFoto Instagram

  • 9. Marcelo Vieira

    @marcelotwelve

    Počet sledujících: 37 milionů

    Tento vlasáč původem z Brazílie je známý mezi svými fanoušky i spoluhráči jako Marcelo. V roce 2006 nastoupil do Realu Madrid, kde působí dodnes. Ve španělském velkoklubu měl být náhradou za legendárního obránce Roberta Carlose. To se mu povedlo bezezbytku splnit a dnes patří mezi jednoho z nejlepších levých backů na světě.

    Marcelo Vieira (vlevo) s futsalovým hráčem Caio AlvesemFoto Instagram

  • 8.Gareth Bale

    @garethbale11

    Počet sledujících: 39,6 milionu

    Gareth Bale je velšský útočník Realu Madrid. Po odchodu Cristiana Ronalda do Juventusu měl být jedním z hlavních tahounů bílého baletu. V očích fanoušků a španělských médií však tato očekávání příliš nenaplňuje. Možná ho tak co nevidět čeká změna. Svým followers na Instagramu se často chlubí úspěchy v golfu. Že by se Gareth po sezóně chystal vyměnit obor?

    Gareth BaleFoto Instagram

  • 7. James Rodríguez

    @jamesrodriguez10

    Počet sledujících: 41,2 milionu

    Tenhle hezounek s kolumbijskou krví je hráčem Realu Madrid. V současné době však hostuje v Bayernu Mnichov. Během léta mu však hostování vyprší a začíná se tak spekulovat, co bude s jihoamerickou superstar dál. Ačkoliv sám James tvrdí, že jeho budoucnost je zatím ve hvězdách, proslýchá se, že by se rád vrátil do Madridu.

    James RodriguezFoto Instagram

  • 6. Ronaldinho

    @ronaldinho

    Počet sledujících: 44 milionů

    Možná vás to překvapí, ale mezi top desítku nejsledovanějších sportovců na Instagramu se probojoval také fotbalista v důchodu, Ronaldinho. Brazilský útočník strávil deset let na hřištích nejprestižnějších evropských klubů. Stal se miláčkem davů a zapsal se do historie jako jeden z nejlepších fotbalistů všech dob. Svou sportovní kariéru oficiálně ukončil až v loni.

     

    Bývalý fotbalový hráč Ronaldo de Assis Moreira známý jako RonaldinhoFoto Instagram

  • 5. LeBron James

    @kingjames

    Počet sledujících: 48,5 milionu

    Fotbal je nejpopulárnější sport na světě. Není tak divu, že devět z deseti světově nejsledovanějších sportovců na Instagramu jsou fotbalisté. Ovšem do top desítky se přeci jen podařilo vklouznout i někomu, komu kopání do míče moc neříká. Není jím nikdo jiný než hvězda NBA Lebron James. V současné době se tenhle americký čahoun léčí ze zranění třísel. Olympiádu v Tokiu si však podle svých slov rozhodně nechce nechat ujít.

    LeBron James s manželkou Savannah.Foto Instagram

  • 4. David Beckham

    @davidbeckham

    Počet sledujících: 55,2 milionu

    Další sportovní vysloužilec, s kterým si však, co se počtu followers týká, zadá jen málokterá ze současných hvězd. Značka Beckham zkrátka stále táhne, a proto se David řadí i šest let po ukončení své aktivní kariéry k nejsledovanějším sportovním celebritám.

    "Včera byl úžasný den. Mohl jsem oslavit čas strávený v LA Galaxy s rodinou, přáteli, týmem a fanoušky. Byla to pro mě neuvěřitelná čest. Jsem šťastná s vděčný, děkuji," napsal k této fotografii z 3. března na svém Instagramu David Beckham.Foto Instagram

  • 3. Neymar

    @neymarjr

    Počet sledujících: 113 milionů

    Jedni ho milují, jiní mu nemohou přijít na jméno. Řeč je o útočníkovi PSG Neymarovi, který proslul svou vytříbenou hrací technikou stejně jako přehnaným simulováním. To však nemění nic na tom, že profil brazilského fotbalisty sleduje přes 100 milionů lidí z celého světa a podle služby Hopper HQ je osmým nejvíce vydělávajícím člověkem na Instagramu.

    Neymar s fotbalovou legendou Pelém.Foto Instagram

  • 2. Lionel Messi

    @leomessi

    Počet sledujících: 114 milionů

    Těsně, ale přece. Před Neymarem urval druhé místo argentinský fotbalista Lionel Messi. Tento výsledek je o to úctyhodnější, vezeme-li v potaz fakt, že Messi je po celou svou kariéru věrný týmu FC Barcelona. Narozdíl od svých fotbalových instakolegů má tak jen omezené možnosti, jak nahánět sledující mezi fanoušky ostatních špičkových klubů. 

    Messi s manželkou Antonellou a svými třemi syny.Foto Instagram

  • 1. Cristiano Ronaldo

    @cristiano

    Počet sledujících: 161 milinů

    A máme tady pomyslného vítěze. Králem Instagramu není nikdo jiný než útočník Juventusu Christiano Ronaldo. Pětinásobný držitel zlatého míče je současně i majitelem druhého nejsledovanějšího účtu na světě. Za sebou nechal i takové hvězdy jako je zpěvačka Selena Gomez nebo Ariana Grande. Díky Instagramu si tak může přijít Christiano na pěkný balík. Podle služby Hopper HQ si účtuje za zveřejnění jednoho postu v přepočtu téměř 17 milionů korun.

    Ronaldo s manželkou a nejstarším synem Cristianem Ronaldem jr.Foto Instagram


Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}