22. června 2018 • 09:47

Hamiltona bude před závodem F1 ve Francii rozptylovat fotbal

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Do vyrovnaného boje o titul mistra světa formule 1 v neděli promluví i fotbal. Před Velkou cenou Francie se bude hrát na světovém šampionátu v Rusku zápas Anglie s Panamou a obhájce titulu Lewis Hamilton i jeho mechanici v týmu Mercedes si utkání nenechají ujít.


"Tentokrát bude trochu těžší soustředit se na závod. Mí mechanici se budou určitě věnovat fotbalu i svým věcem a já taky," řekl agentuře Reuters britský jezdec, který po sedmi závodech ztrácí jen bod na dalšího čtyřnásobného šampiona Sebastiana Vettela. Německý pilot bude výhodu - jeho krajané v neděli nehrají a Italové, kteří by mohli zajímat mechaniky Ferrari, na mistrovství světa nepostoupili.

Zápas Anglie - Panama v Nižním Novgorodu začne ve 14 hodin, formule budou kvůli termínové kolizi s s fotbalovým šampionátem závodit netradičně od 16:10.

Hamilton, který je momentálně jediným Britem ve startovním poli F1, může na mistrovství světa sledovat i svého někdejšího spolužáka Ashleyho Younga. "Vzpomínám si, že už jako kluk byl úžasný hráč. Bylo to opravdu úžasné sledovat, co z něj vyrostlo," uvedl na adresu obránce Manchesteru United. V kontaktu ale nejsou, možná i proto, že Hamilton fandí Arsenalu.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud