10. října 2018 • 19:00

Kovář dál září! Vychytal Jandačův Magnitogorsk, jeho tým má 16. výhru

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vítěznou sérii Jekatěrinburgu od startu sezony Kontinentální hokejové ligy nezastavil ani Magnitogorsk pod vedením bývalého reprezentačního kouče Josefa Jandače. Avtomobilist s brankářskou jedničkou Jakubem Kovářem na ledě Metallurgu vyhrál 4:1 a připsal si šestnácté vítězství v šestnáctém zápase.



Jekatěrinburg v Magnitogorsku zakončil úspěšnou čtyřzápasovou sérii po halách soupeřů a jen o jednu branku nenaplnil svou pětigólovou normu z předchozích duelů v Šanghaji, Chabarovsku a Vladivostoku.

Nejlepšího brankáře KHL za měsíc září Kováře připravil o čisté konto ve 47. minutě Viktor Antipin, jenž tečí uzavřel skóre. Jeho hvězdný spoluhráč Sergej Mozjakin se ve svém jubilejním 1000. utkání v ruské nejvyšší soutěži bodově neprosadil.

Kovář v zápase kryl 28 střel. Na druhé straně se prostřídali Vasilij Košečkin a Arťom Zagidulin, jehož z branky vyhnaly dva slepené góly na začátku druhé části, po nichž Avtomobilist vedl 3:0.

Magnitogorsk prohrál poprvé po šesti zápasech, v tabulce Východní konference je třetí za svým dnešním přemožitelem a Omskem.

Kontinentální hokejová liga:

Magnitogorsk - Jekatěrinburg 1:4

17:30 Jokerit Helsinky - Viťaz Čechov

18:30 CSKA Moskva - Dynamo Moskva, Petrohrad - Jaroslavl.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud