15. listopadu 2018 • 21:40

Hrajeme srdíčkem, pochvaloval si po výhře v Polsku Čelůstka

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Stoper Ondřej Čelůstka měl po cenném vítězství fotbalistů v Polsku radost z týmového a bojovného výkonu, kterým se český výběr pod vedením nového trenéra Jaroslava Šilhavého začal prezentovat. Zároveň ale nechtěl výhru 1:0 v přípravném utkání přeceňovat.


"Těší to moc, protože Poláci mají silný tým. Byli na mistrovství světa, mají v útoku individuálně velmi dobré hráče. Proto těší, že máme k výhře i udrženou nulu, což je zásluha celého týmu. Znovu jsme ukázali charakter týmu, hrajeme srdíčkem a to tam musíme dávat i v dalších zápasech," řekl Čelůstka v rozhovoru s novináři.

K výhře pomohlo Česku i štěstí, protože kanonýr polské reprezentace Robert Lewandowski před prázdnou brankou promáchl, poté co mu míč poskočil na drnu. "Většinou je to jasný gól, ale v tom jsme měli trochu štěstíčko. Já bych ten míč měl, ale skočilo to dvakrát, mně i jemu. Gól jsme nedostali a to je hlavní," konstatoval Čelůstka.

Zároveň ale nechtěl podlehnout přílišnému uspokojení. "Nesmíme to přeceňovat, to hlavní nás čeká v pondělí," obrátil pozornost na zápas Ligy národů se Slovenskem. Hrát se bude v pražském Edenu, kde Čelůstka v minulosti působil jako hráč Slavie. "Těším se moc, zahraju si tam po sedmi letech. Budu mít o to větší motivaci," dodal současný obránce Antalyasporu.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud