Adam Nenadál
9. listopadu 2012 • 23:54

Jak se na Twitteru vítal Obama a jak Jordan gratuloval Kvitové #takurcite

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

TÝDEN NA TWITTERU | Pravidelná rubrika na serveru iSport.cz s názvem #takurcite, která přináší další komentovaný přehled nejzajímavějších sportovních tweetů, je tu s novým pokračováním. V pomalu končícím týdnu se hlavně mezi hráči NBA oslavovalo znovuzvolení Baracka Obamy, ale došlo i na zajímavé hokejové postřehy.



Všiml si toho už kolega @cermak ve svém pravidelném komentáři s trefným názvem „Na síti,“ který vychází každý pátek v @DenikSport. V žádném jiném sportovním odvětví nevzbudilo znovuzvolení Baracka Obamy takovou vlnu nadšení, jako v profesionálním basketbalu. Obama ale nebyl jediným „tahákem“ na Twitteru... Je tu další díl #takurcite

„Po dlouhé pauze dnes začínám s tréninkem na novou sezonu. Jsem připraven,“ hlásí Roman Kreuziger. Snad pro něj bude další pokračování cyklistické kariéry úspěšnější, než posledních pár měsíců. Což ostatně platí pro celou cyklistiku.

Jeden z mnoha podařených tweetů hokejového komentátora Roberta Záruby. Jeho druhou část je sice potřeba pozorně prostudovat, ale nakonec dává perfektní smysl. Nebo ne?

„Šéf je v Manchesteru United právě 26 let. Kolosální,“ vysekává hlubokou poklonu Rio Ferdinand. A přidává se i redakce serveru iSport.cz a deníku Sport. Pokud jde o fotbal (na hudební scéně má na tuhle přezdívku právo Bruce Springsteen), „Boss“ je skutečně jen jeden.

Paráda! Že by si triumfu českých tenistek ve Fed Cupu všiml i legendární Michael Jordan? Kdepak... S gratulací na Twitteru přišel Michal Jordán – český hokejový obránce na farmě Caroliny.

Kanaďan Nathan Oystrick z HC Lev si reprezentační pauzy umí užít: pivo a Pearl Jam!

Z Obamova vítězství měli radost Mike Tyson i dva nejlepší hráč současné NBA – LeBron James a Kevin Durant. Jejich předchůdce Scottie Pippen, člen slavného týmu Chicago Bulls z 90. let, se ale na rozdíl od nich mohl pochlubit unikátním zážitkem: Barack Obama strávil část volebního dne v tělocvičně, kde si zahrál basket právě s Pippenem...

„Řidič taxíku mi právě řekl, že Romney vyhrál. Můžu mu věřit?“ ptal se Kris Humphries basketbalista Brooklyn Nets. Ale jo, věřit se dá všemu. #takurcite

„Miluju jet se škodovkou 160 po německé dálnici,“ svěřil se na Twitteru sympatický plzeňský „poděs“ Ryan Hollweg. Nezbývá než doufat, že netweetoval přímo zpoza volantu během jízdy...

„Ty samolepky s nápisem ´dítě v autě´ by měly být větší. Skoro jsem teď do jednoho auta zezadu vrazil, když jsem se ji snažil přečíst!“ Klobouk dolů, nejvtipnější tweet opět poslal Gary Lineker. Neměl by tenhle chlapík psát scénář k nějakému sitcomu? Talent na to evidentně má.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud