Adam Nenadál
6. října 2013 • 16:20

Jordan ze staré školy, Slavia nad věcí a Tysonův mír #takurcite

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

TÝDEN NA TWITTERU | Pravidelná rubrika serveru iSport.cz s názvem #takurcite, která přináší komentovaný přehled nejzajímavějších sportovních tweetů, je tu s dalším pokračováním. NHL konečně odstartovala, Andy Roddick jezdí moc rád výtahem a Michael Jordan je ze staré školy. Ne, tohle skutečně nejsou nudné tiskové konference plné nicneříkajících a zároveň všeříkajících frází.



„Nejsem Twitterista ani Facebookář. Nic z toho. Jsem ze staré školy,“ tweetovala ESPN výrok Michaela Jordana. Škoda. Zrovna „Air Jordan“ by byl na Twitteru jistě žádaný – tento týden prohlásil, že by ve hře jeden na jednoho porazil všechny současné hvězdy NBA včetně LeBrona Jamese, a že jediný, s kým by možná měl problémy, by byl Kobe Bryant.

A když je na Twitteru i někdejší Jordanův kouč Phil Jackson, proč by jednou neměl přijít i čas nejlepšího basketbalisty všech dob?


Dobrou chuť vám přejí Carlos Tévez a jeho prošlápnutý kotník.

Tenhle tweet dokonale ilustruje situaci v současné Slavii. Strašák, jeden z vůdců slávistického kotle, má více nadhledu a selského rozumu, než leckdy nepochopitelně reagující vedení klubu.

Ano, Holyfield je úžasný člověk, tweetuje Mike Tyson. Ten samý Holyfield, kterému „Železný Mike“ přímo v ringu ukousl kus ucha. Oba boxeři se před nedávnem usmířili – snad jde pro Tysona o další krok k nalezení vnitřního klidu. Bývalý šampion ho zoufale potřebuje.

První tweet Nikose Galise, kultovní postavy basketbalové historie. Pouhých 183 cm vysoký rozehrávač, který s malým výskokem neomylně střílel trestné hody, dotlačil své Řecko v roce 1987 k titulu evropských šampionů. Tenhle „bezcharakterní střelec“ (myšleno v tom nejlepším slova smyslu) měl například během sezony 1980/81 průměr 44 bodů na zápas! Uvidíme, co bude mít Galis na srdci na Twitteru – a hlavně jestli mu budu rozumět. Ale těším se!

Je to tady, NHL konečně odstartovala!

...a odstartovala hned pořádnou kontroverzí kolem zranění George Parrose, které vyvolalo (kolikátou už?) debatu o zákazu rvaček. „Je to součást hry. Vážná zranění budou vždycky, bez ohledu na bitky,“ tweetoval Nathan Oystrick, momentálně hráč HC Lev Praha. „Je to prostě součást rizikového sportu, který se hraje ve velké rychlosti,“ uzavřel Oystrick a dodal hashtag: Když se ti to nelíbí, tak se na to nedívej...

Slovo má Andy Roddick: „Ta trapná chvíle, když vlezete do výtahu a zjistíte, že ten, kdo jel před vámi, si uprdl...“ #takurcite - ještěže redakce deníku Sport a serveru iSport je v prvním patře a krátké schody většinou coby statní junáci vybíháme bez pomoci výtahu!

Neměl by Patrik Berger pro Viktorii Plzeň i nějaká slova útěchy?

Michael Jordan: „Nejsem Twitterista ani Facebookář. Nic z toho. Jsem ze staré školy.“ Amen!

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud