Adam Nenadál
6. června 2019 • 04:30

Sporťákovo KO pohledem hráče: Proč bych pro Kloppa vypustil duši

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jürgen Klopp to konečně dokázal – s Liverpoolem vyhrál Ligu mistrů a protrhl finálovou smůlu. „Ulevilo se mi,“ přiznal německý kouč po utkání. „A určitě i mé rodině. V posledních letech jsme vždy byli na letní dovolené se stříbrnou medailí, a já se necítil moc dobře,“ vtipkoval. V čem vězí kouzlo trenéra, za kterým hráči jdou téměř bez výjimky, a který dokáže strhnout nejen fanoušky, ale i své svěřence?



„Coby sportovec potřebujete někoho, kdo je bezvýhradně na vaší straně. Alespoň na veřejnosti a směrem k médiím: co se pak děje v šatně, má zůstat v šatně. Klopp je přesně tenhle typ chlápka – za svoje borce by bez váhání dal ruku do ohně a nechal jí tam tak dlouho, jak by to jen bylo třeba. Jako bývalý fotbalista sám jistě ví, jak je tohle důležité,“ zazní v novém díle pořadu Sporťákovo KO, které je věnováno výhradně Kloppovi.

V červnovém vydání časopisu Sport GÓÓÓL se můžete mimo jiné těšit na téma o liverpoolském vůdci Virgilu van Dijkovi V červnovém vydání časopisu Sport GÓÓÓL se můžete mimo jiné těšit na téma o liverpoolském vůdci Virgilu van DijkoviFoto Sport GÓÓÓL

Nejnovější vydání časopisu Góóól kupujte ZDE>>>

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud