Alois Hadamczik
4. října 2021 • 17:00

Augustu bych neodvolával, Kometě chybí tvořiví beci, útok nemá volnost

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Liberec prohrál šestkrát v řadě, pořád můžeme říkat, že jsme teprve na začátku sezony, kdy se všechny týmy rozehrávají. Jenže každá bodová díra se po špatném vstupu špatně honí. Zarazilo mě, že Tygři v tomto stylu vstoupili do sezony, ale všechno má svoje důvody. V tomto případě je tím hlavním odchod tří klíčových hráčů. Jde o citelnou ztrátu.



Musil, Lenc a Bulíř jsou tři vynikající útočníci s mezinárodním potenciálem. Mít je v týmu nebo nemít je dost podstatný rozdíl. Byli produktivní, navrch přidávali další pozitivní stránky výkonu. Teď ty branky Liberci chybí, také proto spíš inkasují.

Střelecká potence je největší aktuální problém mužstva. Což hlavy hráčů sráží dolů. Následně se začnou hledat chyby všude možně, což nepohodu týmu jenom prohlubuje.

Se zmíněnými hráči v kádru by nedostatky v herním stylu také nějaké byly, ovšem vstřelené góly by je upozadily. Vezměte si, že z týmu odešlo padesát gólů a sto bodů.

Teď jde o to, jak si s tím poradí trenér Augusta, který v klubu zároveň zastává roli sportovního manažera. Záleží, do jaké míry

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud