Barbora Tomešová
16. března 2021 • 17:15

Skončil pan Profesionál. Sezona nám dala zlato, ale i prostor na zamyšlení

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak nám svou krásnou kariéru ukončil i Ondra Moravec. Jeho rozlučku v Novém Městě na Moravě jsem sledovala z okna své kanceláře a musím říct, že to bylo jedno z nejdojemnějších a nejemotivnějších loučení, která jsem viděla. Věřím, že to zároveň byl krok k Ondrovu novému začátku.



Je výraznou biatlonovou osobností. Z dob, kdy jsme byli v jednom týmu, na něj vzpomínám jako na pana Profesionála, který si dovedl vždycky udržet nadhled a sportovního ducha. Chodil včas a nebál se říct svůj názor. Teď ho čeká období, které ještě nikdy nezažil, tedy čas po skončení kariéry.

Pamatuji se, že když jsem sama pověsila malorážku na hřebík, nejprve jsem si pořádně odpočinula a těšila se z toho, že nemusím ven, když je počasí, že by ani psa nevyhnal. Ale po čase mi svět sportu začal chybět.

Nyní biatlon pravidelně sleduji, v Novém Městě jsem to měla z první ruky. Těší mě, že čeští reprezentanti tady ukázali, že v nich něco dřímá. I když byla sezona spíš nepodařená, tak ukázali, že se dovedou poprat o své místo v kolotoči Světového poháru. Bylo hodně patrné, že

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud