Dominik Kubalík
28. března 2022 • 13:55

Trejd z Chicaga? Nervózní jsem byl. Na MS zatím vůbec nemám myšlenky

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ DOMINIKA KUBALÍKA | V hlavě jsem to měl. Spekulace o výměně čtrnáct dní před uzávěrkou utichly, přestalo se to řešit. Ovšem v hlavě jsem to měl. Bylo to poprvé, co se mě to týkalo a jakmile přišla uzávěrka, nervózní jsem byl dost. První dvě sezony jsem věděl, že nic nebude, a teď to mohlo přijít. Buď zůstanu, nebo odejdu. Moje manželka Klárka pořád říkala, že k ničemu nedojde. Ale pak mi řekla, že byla taky připravená na cokoli. Člověk sebere nějaké oblečení, saka, cestovní pas a nazdar.



Co jsem zaslechl, týmy volaly, asi nikdy se však nedozvím, jestli přišly s nabídkou na výměnu, nebo se na mě jen vyptávaly. Nakonec jsem rád, jak to dopadlo. Dokončím sezonu v Chicagu a uvidíme, co se bude dít v létě. Končí mi smlouva, může se spustit další kolo spekulací. Ale prozatím to skončilo a jedu dál.

Neznám odpověď na otázku, zda si mě chtěli nechat nebo odložili řešení na později. Obě varianty jsou možné. Sám nevím a nechci o tom moc přemýšlet. Snažím se soustředit na závěr sezony. Samozřejmě vím, že jak z mé strany, tak v klubu jsme si to představovali jinak. Spousta kluků se trápí. Já, Dach, myslím,

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud