Jakub Konečný
20. září 2013 • 11:33

Kušnír ukázal svou druhou tvář. Tu, kterou znají ve Spartě

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Půl sezony mu trvalo, než v Liberci našel svou ztracenou formu a stal se skutečně platnou posilou. V roce 2013 však Ondřej Kušnír září, dokonce se vrátil i do reprezentace a fanoušci Sparty začali litovat, proč si takového beka nechal jejich klub utéct. Odpověď jim během dvou minut utkání Evropské ligy ve Freiburgu dal sám Kušnír.



Krajní obránce moderního střihu, který hraje od podlahy, neuhne v žádném souboji a navíc střílí a připravuje góly. Tak se nyní prezentuje Ondřej Kušnír v dresu Slovanu Liberec.

Lehkovážný a nezodpovědný flink, na něhož není spoleh, o jeho životosprávě ani nemluvě. Takový obrázek měl vítkovický odchovanec během posledních měsíců svého angažmá na Letné. A přesně tak se projevil i včera večer ve Freiburgu.

Nejprve si proti sobě úplně zbytečně popudil sudího Cristiana Balaje, když si po jeho verdiktu dvakrát poklepal na čelo. Za žlutou kartu mohl být ještě rád.

A hned vzápětí Kušnír vysekl rovnou dva prohřešky proti herní disciplíně. Při pokusu o rychlý brejk lehkovážně ztratil balon, a když chtěl svou chybu horlivě napravit, domácího záložníka Christiana Güntera zfauloval. Sice ještě před pokutovým územím, jenže rumunský arbitr pochopitelně velmi rád ukázal na značku pokutového kopu.

Liberecký kapitán Radoslav Kováč za to svého parťáka z obrany okamžitě sjel a fénoval ho, dokud Julian Schuster neposlal z penalty domácí do vedení. Takové zatmění, které torpéduje snahu celého týmu, si totiž žádný fotbalista v devětadvaceti letech nemůže dovolit.

Rozhodně ne v současném Liberci. A už vůbec ne ve Spartě.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud