Jan Hejda
Premium
28. prosince 2023 • 10:45

NHL se přes svátky tradičně zastavila. Vánoční večírky jsou i o bizárech

Autor: Jan Hejda
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ JANA HEJDY | Přes Vánoce se NHL na tři dny zastavila a každý hráč byl rád, že na chvíli dostal pauzu. Liga drží tradiční věci, třeba většina klubů organizuje den pro své zaměstnance. Je fajn, když lidi dostanou možnost vzít děti do arény, ať si jdou zabruslit. Přijde Santa a rozdávají se malé dárky. To je oficiální část, kterou mají kluby pod dohledem.



Pak je neoficiální, kdy si hráči organizují různé vánoční večírky. Uspořádají si je sami pro sebe, kam už nechodí vedení. Zamluvíte restauraci, nebo se sejdete u někoho doma, to vždycky záleží na situaci. Ale většinou to vypadá stejně, vezmete manželku nebo přítelkyni, dáte si pár piv, nějaký drink a je tam taková specialita, měli byste mít na sobě něco vánočního.

Čím zajímavější věc najdete, tím lépe. Takže oblékáte svetr, roláček a podobně. A co jsem zažil, mají tyhle večírky ještě jednu tradiční věc, přinesete s sebou dárek a dáte si limit třeba padesát dolarů.

Abych byl přesný, cílem tedy úplně není někoho potěšit. Hraje se zpravidla hra White Elephant, to znamená, že si vylosujete pořadí, v jakém dárek vybíráte. Fígl je v tom, že když si vyberete dárek, další hráč v pořadí si může zvolit, jestli

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud