Jan Jaroch
15. dubna 2011 • 20:30

BLOG: Ztlumí Ota Černý Strýcovou?

Autor: Jan Jaroch
Vstoupit do diskuse
6
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

JAN JAROCH - Tak jsem zvědavý, jak si s tímhle rébusem v sobotu v České televizi poradí. Tenistka Barbora Záhlavová Strýcová nastoupí ve druhém zápase fedcupového semifinále v Belgii proti Yanině Wickmayerové a můžete se vsadit, že na dvorci haly Spiroudome nechá duši. A možná po ní zůstane ve vzduchu i pár sprostějších slovíček, kterými obyčejně svoje mače prokládá.



Snad nebude myslet na červencovou kauzu ze štvanického Prague Open, kdy jí při finále „mrdalo v hlavě“ a za ostrá slova si vysloužila peskování od lidí z ČT.

Komentátor Svačina jí tehdy svazácky doporučoval, aby se zamyslela nad svým chováním, které razantně odsoudil. A šéf redakce Ota Černý dokonce doufal, že už Záhlavová Strýcová nebude nikdy hrát žádné finále. To proto, aby ho nemusela ČT vysílat.

Fed Cup se vysílat bude. Čeho se ale v sobotu při přímém přenosu z Charleroi dočkáme? Budou při Bářině zápase staženy ruchové mikrofony a uslyšíme jen postřehy komentátorů? Těžko říct.

Já především doufám v jedno: že Bára nebude na tuhle pitomou kauzu přiživenou ještě pitomějšími výroky lidí z ČT myslet a krotit se na kurtu. Znám ji už léta a vím, že zápas, ve kterém nekřičí, nerozčiluje se a nezanadává si, skoro nemůže vyhrát.

Ona je bojovnice, jež čerpá sílu ze svých emocí. Pokud chce proti Wickmayerové působit na kurtu jak žáček z nedělní školy, to radši dejme Belgičankám bod rovnou.

Strašně rád bych viděl Báru odcházet z toho zápasu jako vítězku. A možná by pak mohla dvěma pánům z ČT vzkázat do kamery: Polibte mi… šos.

Barbora Záhlavová-Strýcová
Barbora Záhlavová-Strýcová

Vstoupit do diskuse
6
Články odjinud


Články odjinud