Jan Vacek
Premium
13. února 2018 • 15:23

Sparta bez Šurala. Jak ho nahradit? Nejvíc se nabízejí dvě varianty

Autor: Jan Vacek
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zpráva z kategorie nejčernějších postihla fotbalovou Spartu. Jen několik dní před startem druhé poloviny ligového ročníku přišel letenský klub o elitního útočníka Josefa Šurala. O muže, na kterém chtěl trenér Andrea Stramaccioni stavět. Nyní musí své plány překopat. Jaké má Sparta při nahrazování opory možnosti?



Je nepochybné, že absence Josefa Šurala představuje pro Spartu velký problém. Lepšího koncového hráče totiž na soupisce nemá. Šural nastřílel během podzimu v lize šest branek, je nejlepším klubovým střelcem. I svým způsobem hry, buldočí povahou a bojovností do roztrhání těla je v kabině Letenských svým způsobem unikát.

Kouč Andrea Stramaccioni se svými spolupracovníky nyní musí vymýšlet, jak oporu nahradit, aby to na mužstvo mělo co nejmenší dopad. Pokud odmyslíme variantu, že by Sparta krátce před startem jara koupila dalšího útočníka, což se v tuto chvíli jeví nepravděpodobně, má v zásadě tyhle možnosti.

Lafata na hrotu. Tahle možnost přichází v úvahu především pro domácí zápasy. V nich existuje vysoký předpoklad, že Sparta bude mít značnou herní převahu. Udrží se na balonu a utáhne smyčku vysoko u soupeřovy branky.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud