Jaroslav Špaček
2. ledna 2023 • 12:20

Winter Classic je divadlo, ale prohrát nechcete. Jsem zvědavý na Pastu

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ JAROSLAVA ŠPAČKA | V Bostonu se hraje zápas Winter Classic a bude u toho dost českých kluků. V Bruins by se jich mohlo sejít až pět v čele s Davidem Pastrňákem a Davidem Krejčím, za Pittsburgh nastoupí Jan Rutta. Zimní klasiku pod širým nebem jsem si v NHL zahrál v roce 2008 za Buffalo taky proti Penguins. Nastoupili ještě Aleš Kotalík, Jirka Novotný, na opačné straně Petr Sýkora.



Byl jsem dokonce kapitánem Sabres. Už předtím totiž odešli Chris Drury a Daniel Briere, kteří nosili céčko dřív. Kouč Lindy Ruff rozhodl, že se po měsíci budeme střídat. Celkem se nás prohodilo pět a na mě vyšel právě leden. A den po zápase se mi navíc narodil druhý syn.

Tyhle zápasy se často hrají na začátku roku. Hraje se někdy kolem jedné hodiny odpoledne, pak následuje třeba přípitek a jde se domů, nebo se letí na trip. Na tuhle akci přijedou rodiny, manželky mají svou lóži, dají si drink, po zápase společná večeře. Ovšem nic velkého. Když hrajete zápasy ve dvou dnech po sobě, nemůžete moc oslavovat.

Skvělý byl trénink odpoledne před zápasem.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud