Květoslav Šimek
4. dubna 2022 • 04:40

Zbytečný zákrok i pláč. Nedělá Ševc tak trochu „paní Jandačovou“?

Vstoupit do diskuse
3
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ KVĚTOSLAVA ŠIMKA | Zákrok boleslavského Martina Ševce na třineckého útočníka Marka Daňa? Úplně zbytečný. Nebezpečný. Bez špetky respektu k soupeři, který se nemá šanci bránit. Navíc v danou chvíli a v dané situaci naprosto nic neřešící. Žádná záchranná brzda na poslední chvíli.



Kdepak, Ševc měl dost času, a za dlouhé roky ve špičkových klubech i zkušeností, aby zareagoval úplně jinak. Místo toho šel do souboje ostře a naplno. Jako by proti němu byl Daňo připravený na tvrdý střet.

A ne na jednom koleni a s hlavou otočenou úplně jinam. Navíc tím Ševc úplně zbytečně oslabil svůj tým. Pro Bruslaře je klíčový hráč. Lídr, kapitán. Z kabiny a ze sprch svým parťákům nepomůže.

Co ale nemá borec jeho formátu už vůbec zapotřebí, jsou emotivní výkřiky o tom, že se v Třinci hraje do kopce. Že je to zase to samé (co před rokem v semifinále).

Vždyť to není zase tak dávno, co si sám utahoval z trenéra Josefa Jandače a jeho komentářů, kterými si podle něj chtěl výroky v médiích zajistit podporu sudích. „Paní Jandačová brečí na všechny strany,“ říkal Ševc během finále proti Spartě ještě v dresu Liberce v roce 2016.

Boleslavský obránce teď dělá úplně to samé...

SESTŘIH: Třinec - Mladá Boleslav 3:0. Oceláři vstoupili do prvního zápasu semifinále vítězně
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
3
Články odjinud


Články odjinud