Ladislav Vízek
16. září 2020 • 11:15

Hašek myslel na prachy, potrestal se sám. Paska se u Hložka nesplete

Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čtyři roky. Tak dlouho Sparta čekala, až se v lize posune na první místo. Teď se jí to povedlo – a nesmím si nechat ujít příležitost poblahopřát na Letnou. Moji sparťanští kamarádi si troufají, prý teď zůstanou první až do konce sezony. Když jim opakuju, že jsou za námi teprve tři kola ze čtyřiatřiceti, nějak na to neslyší.



Návrat na prozatímní vrchol Spartě přeju, zasloužila si ho. Ten mančaft se mi vážně líbí – a zdaleka to není jen o osmnáctileté raketě jménem Adam Hložek. Sparťané mají obrovskou útočnou sílu: vždycky jsem říkal, že musí hrát na dva útočníky, což teď konečně dělají.

Hložek a spol. se nemusejí nikoho bát, můžou si dělat taktiku jen podle sebe. My v Dukle taky kdysi hráli svůj fotbal, nikomu jsme se nepřizpůsobovali. Sparta potřebuje jen trochu srovnat defenzivu, pak si může nárokovat další setrvání na čele.

Karviná v neděli zažila demolici, otočit z 0:2 na 5:2 není žádná sranda. Sparťanské sebevědomí stoupá, na trénincích se už zase mluví převážně česky a konkurence si to moc dobře uvědomuje.

I proto v Plzni bijí na poplach a přivedli reprezentačního útočníka Zdeňka Ondráška. Na tom krásně vidíte výjimečnost situace,

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud