Ladislav Vízek
10. srpna 2021 • 15:10

Peltův výlet do kabiny? Ostuda! A Rada je raplík, jednal bez respektu

Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V minulém týdnu jsme dostali facku v pohárové Evropě, protože všechna česká mužstva prohrála. To se může stát. Byla to sportovní facka. Byl jsem smutnej, rozčarovanej. Ale to jsem ještě nevěděl, co se stane v neděli. Celý český fotbal dostal mnohem větší ránu, když se provalilo, že Miroslav Pelta byl o poločase zápasu Jablonce s Bohemians v kabině rozhodčích. Řeknu vám, že mě to šíleně nadzvedlo. Nevěřil jsem, že po událostech z loňskýho podzimu se něco takového může ještě stát. Bohužel, Míra si vůbec neuvědomuje, že dělá něco špatného.



Je vidět, že je pro náš fotbal pořád naprosto neřízená střela. Zůstal mu vliv, konexe, ovlivňoval volby, sháněl podporu pro Karla Poborského. Když vystoupil na valné hromadě, byl za kinga. Delegáti mu nadšeně tleskali, plácali ho po ramenou. Sakra, proč? Pelta nemá uzavřený složitý soudní proces, přesto se takhle chová. Budu upřímnej: on je pro mě po tom posledním extempóre ostuda našeho fotbalu!

Ať si vezme příklad z Berbra. Ten teď nevyleze z baráku, jak se stydí. Jenže Míra si myslí, že je všechno v pořádku. Fotbal se snaží očistit, konečně vyrazit ze slepé uličky a Pelta provede věc, která odporuje všem pravidlům a vrací ho zpátky. Jablonci nyní hrozí pokuta, disciplinární komise vede s klubem řízení. Asi dostanou pokutu, klub to štípne, protože peněz na rozhazování nemá, ale mnohem důležitější je trest pro Peltu. Protože pokud se chce takhle chovat, tak

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud