Ladislav Vízek
15. září 2021 • 13:00

Sparta trpí absencí pokory, mohla dostat bůra! Vrba mě zklamal

Vstoupit do diskuse
11
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ LADISLAVA VÍZKA | O zápase Plzně se Spartou se toho napsalo mraky, vyjadřovali se snad všichni experti světa, jen já ne. Klidně bych to nechal bejt, ale nedá mi to. A víte proč? Protože lepší fotbal už v téhle sezoně neuvidíme. Viktorka mě doslova uchvátila. Druhý gól Mosquery byl kouzelný, jedinečný. Přesně kvůli takovým akcím koukám na zahraniční fotbaly, jelikož u nás taková nádhera k vidění není. V sobotu byla, a já z toho byl u vytržení.



Moc nesouhlasím s názorem, že Sparta byla tragická. Spíš bych to zhodnotil tak, že se Pavel Vrba nepotkal se sestavou. Hodně se mluvilo o pozici Hložka, o absenci typický desítky, největší průšvih ale byl jinde - ve středu obrany. Vrba tam šoupnul Štetinu, což se mu zle vymstilo. Vždyť Sparta mohla dostat bůra!

Od prvního gólu existovalo na place jen jedno mužstvo. Docela by mě zajímalo, jak se tahle blamáž líbila panu Čuprovi. Ve Sportu se naparoval, jak jedou na titul, že Slavii už před sebe nepustí a kdoví co ještě. Bohužel, říkám to hromadu let, na Spartě trpí absencí pokory. Myslej si o sobě víc, než jsou...

Musím říct jednu věc: pokud bude hrát Plzeň podobně, klidně se může

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
11
Články odjinud


Články odjinud