Ladislav Vízek
27. října 2021 • 11:11

Jindra plete tvrdou vánočku. Plavšič vyčpěl, je ještě horší než ve Spartě

Vstoupit do diskuse
3
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Řeknu vám, že pohled na špici je zajímavej. Každý kolo přinese nový pohled na top trio. Nikdo neví, jak vážně to myslí Plzeň s útokem na titul, Sparta si postupně začíná věřit víc a víc, sbírá sebevědomí a Slavia je malinko v maléru. S nespokojeností se už ozývá i nejvyšší boss. Sportovně musím říct, že Eden kosí obrana a stopeři. Až se dají do kupy Kúdela s Holešem, bude to jinačí. Osobně Slavii furt favorizuji.



Nemůže pořád vyhrávat. Všichni proti ní hrajou na 120 procent, ale to na Spartu taky. A to ještě nesmíme zapomínat, že nahoře se drží tichošlápek ze Slovácka. Je vidět, že jim to funguje, mají skvělého trenéra Martina Svědíka, který by si zasloužil angažmá v nejslavnějších českých klubech. Začínám mít pocit, že vrchol ligy bude až v nadstavbě. Tam se bude teprve rozhodovat. Nevěřím, že někdo uletí a o mistrovi bude jasno už před jejím startem.  

Poslední dobou často přemýšlím o Slavii. Oproti ostatním hvězdným celkům pozoruju rozdíl v pojetí koučování. Sparta ustálená, Vrba našel základní sestavu. Kdežto Jindra Trpišovský

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
3
Články odjinud


Články odjinud