Ladislav Vízek
14. září 2022 • 14:17

Nominace Kúdely? Úlet, vždyť přichází z vesnický ligy. Teclíka bych vzal

Vstoupit do diskuse
5
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ LADISLAVA VÍZKA | Venku je nominace na Ligu národů na Portugalsko a Švýcarsko. Docela jsem koukal. Asi doma nemáme žádného kloudného stopera, že nás zachraňuje Ondra Kúdela. Mám pro to jediné vysvětlení: asi je mezi Jardou Šilhavým a hráčem nějaký dosud neznámý příbuzenský vztah. Napadá mě třeba strýc – synovec, nebo nějaká utajená rodinná vazba přes koleno.



Ksakru, vždyť Ondra vzal Indonésii jako vejminek. Šlo vyloženě o finanční transfer. Bylo jasné, že to není angažmá úplně o fotbale, ale o pořádných penězích. Persiji dostal za zásluhy a ejhle, najednou je v nároďáku. Hlava mně to nebere. Nechci říct, že to je vyloženě omyl, protože Jarda má starosti se stopery, ale úlet to je. Nikdo mně to nevymluví.

Kdyby to bylo na mě, podíval bych se do kádru mistra. Je tam přece Pernica, všichni by pro něj museli zdvihnout ruku. Kope doma, v aktuálně nejlepším českém klubu, hraje Ligu mistrů. Včera naháněl frajery z Interu Milán. Snad je evidentní, že se to s indonéskou super ligou nedá srovnávat.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
5
Články odjinud


Články odjinud