Ladislav Vízek
23. srpna 2023 • 17:20

Řezník Paták mně nadzvedl mandle. Jímá mě hrůza, co se za Berbra dělo

Vstoupit do diskuse
3
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ LADISLAVA VÍZKA | Řezník z Horní Břízy mně pořádně nadzvedl mandle. Myslel jsem si, že takovej provařenej kádr už nikde nepíská. A ono ejhle, dokonce se pohybuje v ČFL a dělá tam sprosťárny jako dřív. Konkrétně na Admiře, kde zřejmě kvůli sázkám odpískal penaltu, kterou svět neviděl. V úterý jsem pečlivě projížděl deník Sport. Moc se mně líbil titulek komentáře šéfredaktora Lukáše Tomka „Táhněte do háje. A nejde jen o Patáka…“ Naprosto se pod to musím podepsat. V rozhovoru byl arogantní.  Přezdívka k němu úplně sedí.



Snad všichni fotbalově vzdělaní lidé tuhle kauzu zaznamenali a nutně si museli zavzpomínat na staré časy. Člověk si hned uvědomí, jaká zvěrstva se musela dít v Berbrově éře. Kolik zápasů nejen v profesionálních soutěžích bylo ovlivněných, jak se sázelo na všechno možné, a spoustě šmejdů tekly do kapes velké peníze.

Nejhorší je, že jen zlomek z toho vyšlo navenek. Úplně mě jímá hrůza, co se v dobách Berbra ve fotbale dělo. Tenkrát bylo všechno zamlčené, každý se šíbra bál. Plnil příkazy, dělal levárny, špatnosti a podvody.

Vždyť kolikrát jsme slyšeli,

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
3
Články odjinud


Články odjinud