Lukáš Tomek
30. srpna 2011 • 04:00

Poznámka šéfredaktora: Jágr a Sport? To ladí!

Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

LUKÁŠ TOMEK - Pondělí bylo pro naše noviny výjimečné. Jaromír Jágr, nejlepší český hokejista všech dob, se stal tváří našeho deníku i webových stránek iSport.cz. A my naopak partnery slavného kladenského klubu, který se „68“ rozhodla zachránit. V této sympatické snaze Jágrovi chceme v následujících letech pomoci.



A proč zrovna Jágr a deník Sport? On mluví o přirozeném spojení s novinami, které čte a věří jim. My to cítíme podobně. V jakém smyslu? Před časem jsme v redakci vedli zajímavou diskuzi.

Kdyby se naše noviny měly personifikovat do jedné konkrétní osoby, kdo by to v ideálním případě měl být? Jak vlastně chceme, aby byl deník Sport vnímaný mezi sportovními fandy?

Jména padala různá, ale to jedno zdaleka nejčastěji – Jaromír Jágr. Tenhle muž pro nás symbolizuje většinu toho dobrého a obdivuhodného, co se dá se sportem jako takovým spojit.

Jaromír Jágr a deník Sport se spojili
Video se připravuje ...

Obrovský TALENT, který jde ruku v ruce s VŮLÍ a PRACOVITOSTÍ. ČESTNOST a smysl pro fair play – vlastnosti, které nejen ve sportu často zoufale chybí.

A také ODVAHU bojovat vždy za dobrou věc (stačí si vzpomenout na loňské zlaté mistrovství světa nebo Jágrovo nynější angažování v kladenském hokeji), CHARISMA, pozitivní energii a VÍRU, že dělat věci dobře a srdcem, je ta jediná správná cesta.

Ne, nikoho lepšího jsme pro spojení s deníkem Sport, novinami s nejlepšími sportovními žurnalisty v Česku, najít nemohli.

Tohle partnerství je pro nás ale mimo jiné i velký závazek. V čem? Nechlubit se jen Jágrovou tváří, ale opravdu být jako on.

Jaromír Jágr čte deník Sport a iSport.cz již spoustu let. \\"Partnerství je tak přirozené,\\" tvrdí.
Jaromír Jágr čte deník Sport a iSport.cz již spoustu let. \\"Partnerství je tak přirozené,\\" tvrdí.

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud