Michal Broš
Premium
31. ledna 2023 • 19:00

Marko Daňo? Komplexní hokejista. I jeho otec byl nepříjemný soupeř

Autor: Michal Broš
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ MICHALA BROŠE | Nejlepší Slovák aktuálně hrající naši extraligu? Odpověď je jasná. Třinecký Marko Daňo. Pamatuju si ho už jako mladého klučinu. Výborný hráč, ale úplně jiný typ než táta Jožo. Měl jsem ho ve škatulce dravce, bojovníka a vyloženě silového, důrazného borce. Nepříjemný soupeř, agresivní. Ale ne vyloženě bodový hráč. Měl jsem ho v jiné krabici. Pod tlakem konkurence v Americe ale prostě hledal svoji roli. V Třinci ji našel.



Úplně mě nepřekvapilo, jak dobrý hráč vlastně je. Spíš mě zaskočilo, že si top výkonnost drží od prvního kola. Vůbec nepolevuje. Extrémně důležité je, že kromě produktivity u něj vidíte pořád i herní aspekty, které ho zdobily dřív. Důraz, pracovitost. Hrát proti němu musí fakt bolet. Strašně se mi na něm líbí, že je komplexní borec, který zvládne výborně první i čtvrtou lajnu. To umí málokdo.

Samostatná kapitola je přesilovková letka Ocelářů, které je Marko součástí. Mám je nakoukané perfektně, sleduju je každý zápas. Jejich početní výhody by mohly být v hokejové učebnici. Právě Marko má extrémně důležitou roli.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud