Miroslav Horák
9. prosince 2016 • 14:21

Vedení Třince se rozhodlo pro Kýhose. Trenér ale ještě nevyhrál

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Buď já, nebo on. Tak třinecký kouč postavil otázku svého dalšího fungování ve Slezsku poté, co si jeho svěřenec postěžoval na nevlídné zacházení od šéfa střídačky. Jakmile vyšlo najevo, že Jiří Polanský odchází z klubu, kde kdo se domníval, že se vedení postavilo na stranu Vladimíra Kýhose. Jenže ono to je všechno trochu jinak.



Jedno se třineckému vedení musí nechat. Je mazané. Ve spletité kauze HC Polanský se po prvotním přešlapování dostalo do sedla.

Zásadní body bossové sklidili vyhazovem dlouholetého manažera Marka. Zabřednutí do upatlané kaše dalo za vinu jemu. Tečka. Zástupy fanoušků rázem prožívaly Štědrý den v předstihu, s násobenou intenzitou po odkrytí nástupce – oblíbeného Jana Peterka. Zlobu příznivci hokejové ocele přesměrovali na hlavního trenéra, jehož pozice se rozhodně nezvedla Markovým odchodem. Spíš naopak.

Trenér Třince Kýhos po výhře v Plzni o kauze Polanský: Tým to utužilo
Video se připravuje ...

Kýhosovi zbývá jediné: kupit výhry, nejlépe jednu za druhou. Ačkoli mu kabina jednoznačně vyjadřuje podporu, jde zatím o dílčí vítězství v tuhém a zřejmě dlouhodobém boji s táborem skalních fans. Ti si na modlu č. 23 nenechají sáhnout, mnohem radši obětují velitele mužstva. Co na tom, že otrávený tým vytáhl z marasmu. To pro ně není zásadní.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud