Miroslav Koubek
9. listopadu 2020 • 14:25

Nepříjemné otázky pro Spartu. Slavia neuvěřitelně lepí výpadky v obraně

Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Konečně zvítězil zdravý rozum a profesionální sport, jedna z nejbezpečnějších aktivit současné doby, se nám v tuzemsku vrátil alespoň na televizní obrazovky. Nám fotbalistům dobu temna částečně kompenzovala účast našich klubů v evropských pohárech. Teď jsme se konečně dočkali i ligy. A bylo se na co dívat.



Sedmé kolo bylo odstartováno již v pátek senzační, ale naprosto zaslouženou výhrou Brna. Vypadá to, že nováček sužovaný v začátcích naivitou a velkou marodkou nucenou přestávku dobře využil a vyslal signál, že se s ním musí počítat. Petrovi Radovi všichni přejeme brzký návrat na lavičku. Jablonec totiž bez něj připomínal spící Šípkovou Růženku.

V sobotních duelech Pardubice coby největší překvapení podzimu opět potvrdily, že jim vyhnanství v Ďolíčku náramně svědčí a připsaly si proti sterilní Opavě velmi cenné tři body.

Po hladké výhře v Příbrami jásá Baník. Ještě by ale neměl. Vyloučení Kinqueho ve čtvrté minutě byl dárkem z nebes. Šlo o rozhodující moment zápasu. Výkon vítězů až tak blyštivý dlouho nebyl.

A když vezmu, že si Příbramští nevšimli kudy běží Zajíc, zrodil se senzační třetí gól po v české lize nevídaném sólu à la Lionel Messi. Rozdíl byl jen v provedení pravou nohou. Že by branka roku? Může to tak být.

TOP góly 7. kola: Zajíc jako Maradona, Trubačova super dělovka
Video se připravuje ...

Oscar motá Trpišovskému hlavu

V nedělním programu se pozornost upínala na zápasy všech našich pohárových zástupců. Určitě se nečekala výhra zdecimovaného Liberce v Teplicích. Domácí dobrou výchozí pozici promarnili

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud