Pavel Ryšavý
26. srpna 2016 • 18:33

Tvrdé hodnocení Čechů v zámoří? Nespikli se proti nám, jen je Evropa nezajímá

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Co proti nám, sakra, mají? Byli v Praze a okradl je taxikář? Dali si někde vepřo knedlo a nesedlo jim? Nebo se prostě jenom spikli, že sejmou Česko za to, jak v Naganu ukončilo sen o olympijském zlatu Gretzkému? Ani jedno, ani druhé a už vůbec ne třetí. Hodnocení zámořských expertů se nedivím. Má svoji logiku. Na jejich místě bych byl k Čechům kritický taky.



Evropu nesledují. Nemají vlastně ani proč, pro ně je střed hokejové země v Kanadě a USA. Tam je pupek světa, NHL ukazuje, kdo je nejlepší a ostatní ať si nějak pobíhají kolem, jak chtějí.

V životě neviděli práci Josefa Jandače , bez urážky, ale z jejich pozice zní úplně to samé jméno jako Gergély Majoroš pro českého fanouška. Tenhle chlapík před rokem vyhrál maďarskou ligu. Fajn, gratulujeme a tím to taky hasne. Doma máme svoje experty. Proč by nás měl vzrušovat nějaký Maďar?

Přesně tohle je pohled zámořských novinářů, pod nosem v NHL mají největší hvězdy, nemají důvod si připouštět, že by je někdo z Česka měl převézt. Kempný ? To je ten, co teď dostal smlouvu v Chicagu? Prý mu to docela šlo v Rusku...

Taky si nedovedou představit, že by Gudas nebo Polák, v nejlepší hokejové lize světa dělníci, měli být lepší než draze zaplacené hvězdy. Jenže na turnaji tohle všechno možné je. V tom je jeho největší krása.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud