Pavel Ryšavý
2. dubna 2022 • 04:20

Hadamczik? Může ztratit on i Dědek, přízeň vedení Dynama je vrtkavá

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Dvořák po generálce na UFC. Zranění je pryč, zkoušel jsem nové zbraně
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ PAVLA RYŠAVÉHO | Přízeň vedení je v Pardubicích značně vrtkavá. Úspěch se chce hned, proto se bude i nakupovat a přijdou velká jména. Nový trenér se musí nachystat, že bude pod obrovským tlakem. Pokud padne varianta s Pavlem Grossem a Dynamo si plácne s Aloisem Hadamczikem? Přijde trenér, kterému je 69 let a nejlépe pracoval tam, kde pod tlakem nebyl, kde ho všichni uznávali a respektovali, v Třinci a ve Vítkovicích.



Klid je ovšem poslední, co by mu v Pardubicích hrozilo. I když to nemusí být vidět hned, v sezoně může dojít na třecí plochy s předsedou představenstva Ondřejem Heřmanem, který se rád aktivně zapojuje do dění v týmu.

Teď je Hadamczik mužem, ke kterému se majitel Petr Dědek obrací pro konzultace a rady. Pokud nastoupí do kabiny, stane se z něj trenér, nad kterým má boss moc. Jejich vztah se změní a Hadamczikovi nebude sedět, že se musí zpovídat Heřmanovi. To není pro něj.

Pod tlakem bude u fanoušků, jeho práci budou pozorně sledovat i média. Veterán mezi trenéry je tím posledním, kdo získal s reprezentacemi (A-tým a U20) medaile. Což je ale taky problém, Pardubice by se obracely na někoho, kdo se vrací do roku 2012.

Kdyby měl řídit klub v manažerské roli, smysl by takový svazek dával i díky Hadamczikovým dlouhým prstům.

Jako trenér může hodně ztratit. Ztratit může i majitel, přišel by o člověka, se kterým se může o hokeji bavit.

HC Dynamo Pardubice Vše o klubu ZDE

SESTŘIH: České Budějovice - Pardubice 4:3. Motor je v semifinále! Pátý duel rozhodl čtyři minuty před koncem Vondrka
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud