Pavel Ryšavý
22. dubna 2024 • 04:50

Emoce bouchly a Zadina vysypal zásobník. Odklonil pozornost. Proč?

Vstoupit do diskuse
17
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ PAVLA RYŠAVÉHO | Milan Antoš se rázem stal nejmocnějším mužem českého hokeje. Nebo aspoň v Pardubicích to tak vidí. V podcastu na sport.cz zkritizoval způsob, jak došly k výhře, že otravovaly brankáře Ondřeje Kacetla. Komise rozhodčích před dvěma zápasy v Třinci nastavila nový trend, bitvu o brankoviště zakázala. No a kouč Dynama Marek Zadina se pustil do Antoše, že všechno zařídil on.



Pardubický trenér na tiskovce stál jako pistolník, který se rozhodl vysypat všechny náboje, co v nástroji má. Do Milana Antoše se Marek Zadina pustil extrémně ostře. Někdy se to v profesionálním sportu stává.

Podobně občas ustřelí José Mourinho, Jürgen Klopp či John Tortorella. Najdou si kolikrát i umělého nepřítele a začne palba. Když se hledá protivník velmi špatně, pustí se do novináře a pohádají se s ním.

Efekt to přinese vždycky, odkloní se pozornost od problému, pokud máte emoce pod kontrolou a hrajete hru. Řeší se arogantní kouč, nebo umělá kauza. Pár dní stačí, aby se zamaskoval opravdový malér. Někdy vám podobná ofenziva pomůže i v kabině, ukáže, že za ni stojíte.

Problém u Pardubic v tuhle chvíli je, že moc nevíte, co by chtěl Marek Zadina přikrýt a od čeho odpoutat pozornost.

Schválně vám řeknu, jak jsme s kolegy zamýšleli formovat texty a naše výstupy. Myslím, že ostatní média by na to šla podobně.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat
Vstoupit do diskuse
17
Články odjinud


Články odjinud