Petr Adam
8. ledna 2016 • 18:31

Šuralova sparťanská volba? Liga získala parádní náboj

Autor: Petr Adam
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přestupová bitva zimy je takřka dobojována! Liberecký klenot Josef Šural si po týdnech rozvažování vybral jako své další působiště Spartu, zbývá dotáhnout poslední detaily ostře sledovaného transferu. Pětadvacetiletý reprezentant je právem považovaný za jednoho z nejlepších hráčů v Synot lize, nově se stal ale i symbolem znovu nastartované sparťanské rivality se Slavií, která o Šurala vehementně usilovala.



Ještě před rokem by se nic takového nestalo. Šural by měl mnohem snadnější rozhodování a se Spartou by se pravděpodobně dohodl daleko rychleji, pokud by nezvolil odchod do zahraničí. O Slavii, která se nacházela v období ústupu ze slávy, by se jen těžko zajímal.

Vstupem nových majitelů se v Edenu pořádky radikálně změnily. Zimní nákupní ofenziva Slavia působila mohutně a nezastavitelně. Přišel Hušbauer, Železník, Mešanovič, Pavlenka… Nákupní horečka se zasekla až u jména, které má ze všech zmíněných nejvyšší váhu.

Dá se předpokládat, že Šural nakonec upřednostnil možnost hrát v klubu, který má okamžité mistrovské ambice, než mnohem jistější místo v červnobílém týmu, který se teprve chystá na prudký skok na vrchol české fotbalové pyramidy.

Šuralův přestup každopádně prospěje náboji pro jarní část Synot ligy. Můžeme se v ní mimo jiné těšit na derby pražských „S“ s nábojem, který fanoušci už dlouho nezažili.

Dal nejen gól Slavii. Co ukázal Šural během podzimu?
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud