Radko Gudas
Premium
3. ledna 2022 • 10:40

Olympiáda? Smutné, vyběhli s námi... NHL zjistila, že na tom nevydělá

Autor: Radko Gudas
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ RADKA GUDASE | Vánoční přestávka byla delší než obvykle, po návratu to bylo, jako když se sejdeme v létě po delší době. Všichni natěšení, byl tam zase cítit ten hlad. Do té doby jsme se nesměli deset dní potkávat, pak začali trénovat a třikrát vyhráli. Tampě jsme nandali 9:3. Dobře jsme se na ně připravili, vrátili se klíčoví hráči, jim chyběli oba gólmani, chytal náhradník z farmy. Využili jsme toho maximálně.



Opatření se mění, karanténu už stáhli na pět dní. V našem týmu neměl nikdo těžký průběh, jen nám vyšel pozitivní test. Bylo nás asi jedenáct. Mám čtyři děti, otestovali jsme rodinku a zjistili, že pozitivní byla i dcera Leontýnka.

Deset dní jsme pak moc neviděli ostatní, manželka se s nimi odstěhovala do části pro hosty, snažili jsme se stranit, doma nosili roušky. Když Leontýnka viděla, jak si ostatní hrají venku u bazénu, bylo obtížné udržet ji a vysvětlit, že tam nemůže. Na Vánoce už jsme ale byli všichni spolu, karanténa nám skončila před Štědrým dnem.

NHL se trochu obrnila, povolila taxi squad. Přišlo pět mladých kluků z farmy, abychom měli k dispozici hráče navíc. Ale jsou tam jiné věci, které liga neudělala správně a na které jsem naštvaný.

Narážím na olympiádu. Před měsícem jsem tu tvrdil, jak bych o ni nechtěl podruhé přijít. Je to tady. Všichni se těšili, kvůli tomu jsme hráli minulou

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud