Radko Gudas
Premium
31. ledna 2022 • 11:45

Místo Vegas na ryby. Kdybychom byli kanadský tým, píše se o nás víc

Autor: Radko Gudas
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ RADKA GUDASE | V lednu jsme se docela utrhli, zatím nám to lepí. I další měsíce jsme měli poměrně silné, ale po pauze bylo vidět, že do toho kluci šlápli, pořád si držíme nějaký standard. Během tripu na Západ jsme prohráli jen dva z pěti zápasů a vynulovali Edmonton. Tam se naše obrana vytáhla.



Oni v tu dobu ztratili pátý nebo šestý zápas po sobě. Jejich hra hodně stojí na McDavidovi s Draisaitlem, ale podařilo se nám je ubránit. Měli snad dvě šance, což McDavid bude mít vždycky, když předvádí svůj hokej. Teď k nim přibyl Evander Kane. Sezona utíká, je skvělý hráč, vůbec se nedivím, že o něj týmy měly zájem. Jen jsem nečekal, že podepíše tak rychle.

Aleksander Barkov bývá zmiňován jako kandidát na Hart Trophy, vyskočil Jonathan Huberdeau. Prožívají skvělou sezonu. Hráčů jako Barky se moc nerodí, je úžasné sledovat, co dokáže vymyslet. Huberdeau je zase hračička, má trpělivost s pukem, počká si na to. Dřív jsme byli možná trochu podceňovaní. Když jsme se vyhoupli nahoru, pohled se změnil. I soupeři vědí, že to budou mít těžké, že se k nim nejedeme vyprdět.

Kdybychom byli kanadský tým, myslím, že se o nás píše víc. Na Floridě to lidi tolik neřeší. Ani to, že pořád čekáme na vítězství nad Seattlem. Prohráli jsme s nimi podruhé. Oni koušou, hrají nepříjemný styl. U nich jsme dali snad čtyři tyčky, ale to neomlouvá. Nepředvedli jsme hokej, jaký umíme.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud